storm clouds

sanmal | 04.01.2010 | Dub Techno
12:07

leikin kaiulla. jos tykkäät, tykkäät.

9.00   495 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
tommip^ 10.03.2011
Siistejä saundeja ja loistavaa kaijuttelua. :)
0   +1 +2
 
accent 04.01.2010
Basso...! Itsehän olen suorastaan perversioon asti delayn ja reverbin ystävä, varsinkin juuri tuolla tavalla käytettynä. Hieno tuo juttu kun röttöttöö-kuvio nousee välillä ikäänkuin huudahtamaan että "hei täällä on tämmöinenkin taustalla huomaaks hei" ja sitten jää kaikumaan. Hitaasti kehittyvä ja pitkä biisi, mutta silti huomaan ihan kuin yhtäkkiä päässeeni jo puoleen väliin tätä lausetta kirjoittaessani. Kuunnellaan loppuun. Njoo, milloin nyt en olis sun biiseistä tykännyt. Nyt kyllä taitaa olla mulla just tämmösen musan kausi menossa kuuntelun puolesta muutenkin.

Musta on hassua tuo kun Stocco on kommentoinut minimaalisuudesta että "haitanneeko tuo" :D Sehän on vähän kuin sanoisi että "onpas tiukka pillu mut haitanneeko tuo". :)
0   +1 +2
 
Stocco 04.01.2010
Alkaa aika mehevillä bassoilla. Melkosen pitkä teos, mutta mihis mulla nyt yöllä olis kiire. Tykkään kaiuilla kikkailusta. Tää on aikamoista panomusaa. Kehittyy hyvin hitaasti ja jurnaa paikallaan. Mut mikäs siinä jurnatessa ku saundi on kohillaan.

Kuulin just tänää tai siis eilen yhen biisin, jonka miksaus oli vähä ketuillaan ja siihen verrattuna täähä on täydellistä. Jos ei oo kuullu miltä mössö tuntuu, ni ei tajua kuinka hyvin tänkään äänimaailma on kasassa ja tasapainossa. Vaikka tulee noita voimakkaitakin kaikuja, ni tästä ei tuu sellasta helvetillistä kirkkomelua, jota ei kestä pastorikaan.

Eipä tässä paljon tapahdu ja rumpujenkin käyttö on aika minimaalista, mutta haitanneeko tuo. Tää luo tietyn tunnelman ja se pysyy. Kyl mä tän perusteel voisin noit aikasempiiki teoksii alkaa kuuntelee, vaikka oonki enemmän aina sellaseen Kolina5000 tesnomätkeeseen kallistuvainen.

Loppujen lopuks meni ihan hiton nopeesti melkeen varttitunti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat