Satanik Warriors of Hell

Satanic Torment | 09.10.2006 | Death Metal
2:37
6.50   907 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
¤Verienkeli¤ 04.11.2006
Täytynee vielä jatkaa hieman tuota kommenttiani.. Katselinpa sitten Encyclopaedia Metallumissa, missä muissa bändeissä Satanic Tormentin veikkoset soittelevat, ja perskeles, siellähän oli ihan loistavia bändejä; Evil Angel, Evoked Curse, Syöpä, Neutron Hammer jne. Tämä ei toki muuta mielipidettäni Satanic Tormentista, mutta miten ihmeessä niin hyvää musiikkia tekevät ihmiset voivat tehdä tällaista kuraa toisessa bändissä, ja kun kyseessä ei ilmeisesti ole edes mikään yhden viikonlopun kännisekoilubändi, vaan sitä on tarkoitus jatkaa pidemmällekin?
0   +1 +2
 
4
¤Verienkeli¤ 30.10.2006
Noniin, yhden miehen Satanic Torment -dissausklubini pääsee taas vauhtiin... Ostin tämän demon, koska sen mainostettiin olevan black/death metallia VONin ja vanhan Beheritin tyyliin. Nuo kaksi bändiä ovat niin suuria jumalia, etten uskonut, että niiden loistoon ihan turhaan viitattaisiin. Ja mitä kaiuttimistani tulvikaan laitettuani kasetin soimaan? Suunnilleen pitkästyttävintä kakkaa, mitä olen koskaan kuullut. Siis okei, tämä voisi olla ihan mielenkiintoista, jos tähän lisäisi aimo annoksen vihaa ja aggressiota, mutta tässä muodossaan... ei herranjestas. Pahiten tässä kusee täysin mielikuvituksettomat vokaalit, jotka ovat suunnilleen vain efektöityä puhetta. No, en nyt sano, että tällä ei mitään tuleivaisuutta ole, ehkä tämäkin bändi joskus löytää potentiaalinsa, mutta ilman radikaaleja muutoksia ainakin minä toivon tämän bändin mahdollisimman nopeaa kuoppaamista.
0   +1 +2
 
K-E 15.10.2006
Visvaista, kipeää, alkukantaista. Ei juurikaan iske minuun, mutta luulenpa, että tässä on hyvin saavutettu se, mitä on lähdetty hakemaankin. Sairaista vokaaleista erityismaininta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat