Discipline

-sihiL | 05.12.2009 | Electro-Industrial
3:12

Mostly hardware, many thanks to Juki for borrowing the Doctor! Played this on live at home.

DR-550 Dr. Rhythm,
Korg Ampworks,
Novation X-Station,
Samples,
Dave Smith Instruments Evolver,
Tiny amounts of reverb, tape-fx and EQ in Logic.

7.50   632 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 11.09.2010
Sävellyksen puolesta varsin hyvä biisi. Synapädit ja melodiat ovat soundillisesti erittäin kovja, mutta muuten kappale on hieman tuhnu. Rumpuloopin riipivä soundi on kiva, mutta sitä olisi voinut layeroida joittenkin kliinimpien tai iskevämpien soundien kanssa. Erityisesti basari on nyt vaan tuollaista rutisemista. Basso möyrii mukavasti, mutta olisi ollut parempi jos siinä olisi ollut hieman enemmän ylätaajuuksia, tai jos biisissä olisi ollut synia myös keski-alataajuuksilla. Myös strategisiin paikkoihin laitetut haitsut yms olisivat voineet tuoda biissin hieman enemmän draivia. Elementtejä olisi saanut olla mukana muutenkin hieman enemmän, erityisesti loppupuolella tuomaan biisiin hieman lisää sisältöä. Loppuun olisi voinut vetää tuon liidikuvion vaikka jollain isommalla soundilla tai jotain. Pienellä säädöllä olisi ollut helvetin kova, nyt hieman lässähtää. Mieleen tulee Skinny Puppyn ViViSectVi ja Rabies, jotka tosin osittain kärsivät samoista ongelmista kuin tämä biisi.
0   +1 +2
 
10
Helldrone88 29.04.2010
Mahtavaa. Upeetamahtavaa.... ihmettelen jos tästä paranee :D
0   +1 +2
 
7
Jinxed 31.12.2009
Tää on kyl mielenkiintonen projekti, tästä ei pysty aistimaan minkäänlaista kasvamista tai kehittymistä biisintekijänä.
Jospa vaik lopettaisin sit tähän tän vittuilun ja koklaisin olla vaikka vähän avuksi.
Kun veät särön läpi ääniä, varsinkin rumpukomppeja elä tee sitä nii et vedät vaan valmiin rumpuloopin särön läpi, koska siitä ei tuu ko monotonista äänimassaa joka sotkeutuu ittensä ja muiden äänien kans eikä kuulosta kivalta.
Se kuulostaa just tasan siltä mitä se onkin, juosten kustu.
Käytä montaa eri säröä, laita niihin filttereitä, laita päällekkäisiä säröjä, reeverb on kans kiva, tee ne rumpuloopit ite jokaista ääntä myöten ja käy jokaisen niistä(pienintä kilinää ja kolinaa myöten) efektit läpi erikseen, panosta ny vähän äläkä herran jumala sentään vedä bassoja synia vokaaleja rumpuja ja padeja kaikkea sen tismalleen saman särön läpi, kuulostaa karsealta ja antaa just sen vaikutelman että sä et edes yritä, ratsastat marginaali genrellä ja varmaan onnistutkin siinä ko ei suomessa parempaakaan keikoille ole saatavilla.
0   +1 +2