Dying Light

Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

kappale numero 3 Silence Through The Rainin studiojulkaisulta "We Sing These Swan Songs Forever".

8,67   104 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Doctor Carpenter 02.05.2012
Kaunis biisi, melko kuultukin noin sävelletyssä mielessä, olisi himppu kaivannut jotain kaavasta poikkeavaa yllätystä tms, mutta turha nillittää pienistä, hyvin on tehty. Muakin vaivaa tuo laulun kaiku, tässä kontekstissa se sotkee..
0   +1 +2
 
Jamsteri 19.04.2012
Mukavan rauhallinen ja eteerinen meininki. Ainoa mikä häiritsee suuremmin, on laulun puuroutuminen ainakin sen alkaessa. Johtunee tuosta kaiusta. Siihenkin joko tottuu tai sitten sitä ei enää huomaa myöhemmin. Toinen mikä laulussa häiritsee vähän, on tuo autotunemainen efektointi. Ymmärrän (Eli arvaan) kyllä, että se on tuollainen saundimaailman takia ja ihan tarkoituksella, eikä laulua korjaamassa. En vain oikein itse tykkää tuollaisesta efektoidusta saundista.

Jossain viiden minuutin jälkeen tämä biisi alkaa tuntua tosi pitkältä, mutta pian sen jälkeen lähtevä nostattelu pelastaakin tilanteen oikein hyvin. Tässä vaiheessa biisi vasta oikein alkaakin elämään.

Tunnelmaltaan oikein onnistunut kokonaisuus. Soitinten saundimaailma käy tosi hyvin tällaiseen meininkiin.
0   +1 +2
 
Kostiainen 19.04.2012
Häilyväinen, epämääräinen, maalaileva ja taiteellinen biisi. Olisin kuvitellut tämän olevan levyn päätöskappale. Valomerkki on tullut aikoja sitten, vaelletaan yksin pimeässä kämpille laskuhumalassa ja itsesäälissä kieriskellen.. Slovariksi meinaan liian alkuloinen. Joo, eipä siinä.
0   +1 +2
 
8
Jusben 18.04.2012
Laulusta en saanut mitään selvää. Sinne se jonnekin hukkui, joten kokonaisuus kusi.
0   +1 +2
 
R-iQ 18.04.2012
Kaunis kappale. Tuohon utuiseen äänimaailmaan uppoaa ja rentoutuu. Paketti pysyy hyvin kasassa ja kasvaa mahtavasti koko biisin ajan. Hattua nostan.
0   +1 +2
 
zenri 18.04.2012
Alkupuolen maalaileva tunnelma tuo mieleen vähän Sigur Rósin. Tykkään heti fiiliksestä alkumetreiltä. Tykkään laulun soundista muutoin, mutta jokin tommonen auto-tune-tyyppinen muljuilu ei ihan suoriltaan iske niin syvälle.

Biisi lajityypinomaisesti kasvaa mahtavasti. Monesti lähdetään ahnehtimaan ja dynaamiset vaihtelut ovat heti alussa liian suuria. Tässä on sopivasti malttia kasvatella meininkejä.
0   +1 +2
 
10
karman hardon 16.04.2012
tässä on kyl vieläkin väkevämpi meininki ku tuossa Devoured Sunsets-biisissä, vaikka sekin on kyllä ihan silkkaa parhautta. hoitakaa se rumpali niin lähdetään kimppakeikalle!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta