Kosto

Skullfuck SS | 16.07.2006 | Love Metal
3:46

Vanha maailma murskataan,
nousee tilalle uusi järjestys.
Peto riehuu valloillaan,
on sinun aikasi kuolla.

7.43   1446 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

valvetila 10.08.2006
sori vaan pojat, mutta soitanto on kauheaa!sinänsä biisissä hyviä juttuja, mutta vetäkääs ny paremmin. tsemppiä
0   +1 +2
 
8
Carpathia 30.07.2006
Painostava meininki.. Soundillisestikin täysin kuunneltavaa tavaraa.. sopivan pelkistettyä. Ja se pätkivä kitarariffi oli loistava veto..
0   +1 +2
 
jaskak 27.07.2006
alku oli aikamoista odottelua. ja sitten alkoi tämä "lovemetal". ei ainakaan mulle kolahtanut, mutta jollekin muulle varmasti joo.
0   +1 +2
 
8
Billy Dark 25.07.2006
Kitarat kuulostaa hätäisesti soitetuilta, mikä laskee kappaleen tasoa aika paljon.. Laulu on epäselvää mörinää enkä kyllä muutenkaan oikeen tän tyylisestä musasta tykkää. Rummut taas kuulostavat paikoin jopa todella hyvältä ja harkituilta. Siitä 8.
0   +1 +2
 
8
Raikali 20.07.2006
musiikillisesti ihan toimivan oloista, itselleni mahtaisi toimia paljon paremmin instrumentaalina mitä laulun kanssa. miksaus hieman meinaa pissata korvaan, välissä alkaa kitara humisemaan aivan liikaa, menee ilo koko soundista. laulujen miksaamiseen panostusta niin ettei ne kuulosta noin irrallisilta niin toimisi heti huomattavasti paremmin. jotenkin jää sellainen fiilis että musiikki soi toisessa paikassa ja laulu toisessa ja ne vaan sekoittuu pakosta toisiinsa. soitannallisesti ja musiikillisesti ihan hyvää kamaa, laulut vaan laskevat biisin tunnelmaa ikävästi.
0   +1 +2
 
8
Epoche 20.07.2006
Perkule, tässä on jo ihan oikee kappale taustalle piilotettu..Tästä on paha saada selwää muttas ainakis rumpuihin on ihan ajatusta haaskattu ja kitara kuulostaa siltä että se elää eikä enää puhise arkun pohjalta..Laulelmat kyllä tosi hukassa taustalla..Paras kipale siltis tiltis
0   +1 +2
 
8
SaastanenHippi 19.07.2006
Säikähin jo vähän että onko sellaisella yhtyeellä kuin Skullfuck SS Love Metal biisejä. Onneksi ei ollut mutta genre on tosi harhaanjohtava. Sävellykseltään tää on ihan taidokas. Miksaukseltaan ei ihan niin hyvä. Vokaalit tosiaan on hieman sekavat. Niitä ei kuulu tarpeeksi. Komppauskitarat ehkä on vähän kovalla, jonka takia muut soundit vähän peittyy niitten alle. Reilusti huonompiakin miksauksia olen kuullut. Ei tämä siis mikään todella huonosti miksattu ole. Rummut on parasta tässä biisissä. Ehkä crashit vähän lujalla.

hyvä biisi siis, mutta miksauksessa joku kusee. Ei tää särje, mutta jollakin tavalla miksaus on sekava.

sävellys/soitanto - 9

miksaus - 7

kaheksikon pläjäytän tästä biisistä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta