Ice Cream Therapy (2004 Demo)

Slappy And The Juniors | 21.02.2016 | Pop
2:09

Jos on uusin biisi ”In The Starlight” kenties Slappyjen paras kappale, niin pistän vastapainoksi nyt heppoisimman heti perään. :)

Yksi Slappyjen ensimmäisiä demoja vuodelta 2004. Samoilta ajoilta kuin ”Oh Girl”. Raskaalla kitarasamplella (yleensä soitan kitarat itse näppiksellä, mutta tämä on poikkeus) alkava ratkiriemukas kappale on yksi bändin nopeimmin tehdyistä biiseistä. Ei tässä ole kyllä järjen häivääkään, mutta kappale rullaa eteenpäin hyvissä fiiliksissä. Levylle kappaleella ei ollut asiaa ja se nousikin uudelleen esiin vasta vuosia myöhemmin ”Rarities”-kokoelmaa tehdessä. Kertosäkeestä en edes muista sävelsinkö minä sen. :)

Melodiat ovat lastenlaulumaisia, eikä sanoissa ole mitään tolkkua. Kappaleen alussa selvästi ahdistunut Elttoni saapuu psykiatrin, Dr. Snoop Dogin vastaanotolle ja kertosäkeessa Doktor Phil ja kumppanit laulavat jäätelön parantavista vaikutuksista. Biisi onkin yksi harvoista, jossa bändin räppärit eivät esiinny pelkkinä maskotteina, vaan ovat oikeasti mukana kappaleessa. Eero laulaa jäätelöpalloissa osiossa, jossa on sama sävelmä kuin Slappyjen myöhemmän biisin ”I Miss You”:n väliosassa. Biisi on koomisena lisänä sisällytetty Slappyjen ensilevyn uudempiin painoksiin.

0.00   109 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään