Keep On Jammin' (2017 Remix)

Slappy And The Juniors | 11.08.2014 | Rock
3:11

2017: Päivitetty kompressoituun versioon. Beat It-tyyppistä rokimpaa menoa yhdistettynä diskotyylittelyyn.

Kuvaus: Kaupungin yöelämään sijoittuva vauhdikkaasti jammaileva ja tyylittelevä menoraita, josta löytyy myös rankkoja, särmikkäämpiä osuuksia. Kuvaa Slappyjen Still Jammin'-levyn rokimpaa ja groovaavampaa linjaa. 1:28 alkava kitarasoolo tuo kokonaisuuteen oman mukavan lisänsä.

Eero on kertonut, että Slappyjen tuoreella comeback-levyllä hän keskittyi pääasiassa säveltämään Jaksonin rokimpaan puoleen istuvia biisejä. Kaikesta päätellen bändin muut jäsenet ovat ajautuneet taustamuusikoiden (ja huhujen mukaan jopa roudareiden) rooliin ja bändin selkeä pääsolisti on siis tästä eteenpäin Jackson.

Albumilla on myös erikoisia kokeiluja, kuten "Moment Of Love" ja "You Done It Yourself", joissa bändi on pyrkinyt tekemään jotain ihan erilaista mitä normaalisti. Vieläkin oudompaa materiaalia oli toki jo idean tasolla kehitteillä. Mm. Joni McCookin tulkitsema iskelmäbiisi, jonka Suomi-iskelmän puristina tunnettu McCook halusi luonnollisesti esittää aidolla suomen kielellä, oli sävellyksellisesti täysin valmiina. Samoin Dr. Philin tulkitsema, miehen psykiatrin työtä ja raunioilla olevaa avioliittoa käsittelevä "But Who Helps Me?" oli ideoituna. Bändi kuitenkin päätti, että uudesta albumista tulee edellisen levyn sekamelskan sijaan nimenomaan Mikko Jackson-albumi, jossa mies hoitaa lähes kaikkien biisien päävokaalit. McCookin, Dr. Philin, Jak Wagnerin, 50 sentin ja kumppaneiden soolonumerot jäivät siis odottamaan vuoroaan. (Keep On Jamminin videossa olisi muuten tarkoituksena, että bändin jäsenet astelisivat samalla lailla jonossa kuin Genesiksen "I Can't Dancessa", mutta sen toteuttaminen Sims 2:lla ei taida ihan onnistua.) :)

0.00   311 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=559750
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat