The Moment Of Love (Rock Mix)

Slappy And The Juniors | 11.02.2016 | Pop
4:01

Mahtavaa lyriikkaa. :)

Hieman rokimpi miksaus kappaleesta, jossa kitarat liittyvät nyt mukaan aiemmin, kun taas alkuperäinen kasvoi hitaasti biisin edetessä rokimmaksi. Jo ekassa kertsissä on särökitarat mukana ja kitaroita on muutenkin enemmän. 2. kertsissä on pientä sooloilua lisukkeena. Rummuissa on myös vähemmän bassoa kuin alkuperäisessä.

Kuvaus: Slappyjen tuorein singlelohkaisu, jossa Mikko Jackson heittäytyy antaumuksella entistä eroottisemmille vesille. Tiukkaa diskosykettä kupliva biisi, jonka Eero sävelsi (kieliposkella) vastikään. Dr. Phillin maestromaiset rumpukompit, Jak Wagnerin eroottiset bassokuviot ja kappaleen lopun kitararockailut tekevät tuotoksesta vähintäänkin hämmentävän. Campin puolelle ajautuvassa kappaleessa on myös ripaus funkkia. Erikoinen yksityiskohta on, että toisen säkeistön sävellys on täysin eri kuin ensimmäisen.

Valitettavasti biisi herätti ilmestyessään valtavan kohun sen yltiöeroottisesta sanoituksesta johtuen. Vaikka sanoitus onkin Jacksonin mukaan ”tyylikkään eroottinen ja romanttinen kuvaus siitä kuinka toimii mies, jolle naisen nautinto on etusijalla”, tuomitsivat suuri yleisö ja kriitikot tekstin täysin. Monien mielestä Eeron ja Jacksonin olisi kannattanut muuttaa edes kitarasooloa edeltävän väliosa-tunnelmoinnin improvisoidut lyriikat. Monet fanit ovat nimenneet (tässäkin biisissä esiintyvän) uuden jäsenen, Guntherin syypääksi bändin alamäkeen.

Joidenkin arvioiden mukaan naisten keskuudessa seksisymboleiden asemaa nauttiva bändi olisi sortunut rock-elämän houkutuksiin ja biisi olisi kuvaus bändin kiertue-elämästä. Tämän sai kokea ainakin bändin rumpali Dr. Phil, jonka vaimo teki biisistä omat johtopäätöksensä ja jätti miehen. ”Olen yrittänyt selittää, että en minä tätä biisiä kirjoittanut, mutta ilmeisesti vain pahennan tilannetta, kun en myönnä asiaa....”, tuskailee Phil.

Biisiin tiukasti eläytyvää Jaksonia kohu ei tunnu hetkauttavan lainkaan ja tuoreella kiertueella bändi onkin villinnyt yleisönsä kappaleen ylimitoitetulla eroottissävyisellä lavashow’lla. Uudelle levylle tämä on kuudes valmistunut biisi, joten Slappyjen comeback-albumi on jo hyvin aluillaan. Eeron (joka menetti lopunkin rock-uskottavuutensa biisin myötä) mielestä näiden Jackson-biisien tekeminen on jopa hauskempaa kuin soolomateriaalin teko, joten uutta materiaalia Slappyilta lienee odotettavissa tämän vuoden aikana.

0.00   146 kuuntelua

Kappaleen sanat

The Moment Of Love (E.Ritter)

When the night goes down, I wanna be by your side
Girl, I wanna make you feel so right
When you feel some stress, I make you feel so good
Licking orgasm for you my darling

* All night, we two belong all night together
And I belong with you always
All night, oh woman we share all this tension
And we share this feeling always

I wanna see you
I wanna make you feel like queen
And we don't stop
Until Sunrise

I kiss your lips, they're painted red
I taste your tits and you get wet
And I see joy from your eyes

* All night, we two belong all night together
And I belong with you all ways
All night, oh woman we share all this tension
And we share this feeling always

Every moment of love is special with you
I hold you so tender and we don't have the rules
I see you are shakin'
You are reaching the peak
Makin' sweet love, making our love complete

We fall to trance
When we have some sex all night
I lick your wet sweet pussy all night :)
I give orgasm for you

-Solo-

* All night, we two belong all night together
And I belong with you all ways
All night, oh woman we share all this tension
And we share this feeling always

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat