Pleasure Of Existence

Solacide | 23.08.2005 | Black Metal
5:47

Pleasure Of Existence -demolta 2003.

9.13   2623 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Biisi alkaa saatanan hienosti!!!! Vanha materiaali näyttää tykittävän melko lailla yhtä hyvin meikäläiselle kuin tuo uudempikin. Tästä kappaleesta huomaa Emperorin vaikutuksen musiikissanne, ei liikaa, mutta sopivissa määrin, mikä on jälleen kaikkea muuta kuin huono asia. Lopun akustinen meininki kruunaa hienosti kappaleen, olen jälleen hämmentynyt näin hienon kuunteluelämyksen jälkeen. Kymppi tästäkin tipahtaa.
0   +1 +2
 
8
Modnar 09.09.2006
Tässä vaikuttaisi olevan reilusti läkimpää meininkiä kuin noissa muissa teoksissa, mikä sitten on siihen nähden mukavaa vaihtelua. Pohjimmiltaan biisin luonne on samanlainen kuin noissa muissakin: yksinkertaista poljentaa raskailla kitaroinneilla. Toimivaa ja purevaa, mutta vielä se jokin koukku jää puuttumaan.
0   +1 +2
 
9
Neppimise 28.09.2005
Nyt löyty poikkeuksellisen hyvää blaekkista. Normaalisti aina kun kuuntelen Mikserin blaekkisprojekteja, meno on niin kämästä ja huonostisoitettua että ei mitään rajaa. Mutta tämä on aivan mainio. Kappaleessa on muutakin kuin 5-soinnun sahaamista E-kieleltä. Sävellyspuolelta löytyy todella munakkaita ratkaisuja. Sointukohdat jäävät mainiosti mieleen ja lopun clean-osa on aivan mainio. Soittotaito on koko poppoolla mainiosti hanskassa. Erityisesti nostaisin kitaristin taidot esiin. Mainiota soitantaa säröllä ja lopun clean-osiossa.
0   +1 +2
 
Solacide 17.09.2005
Pakko sanoa sen verran, että siihen aikaan kun tämän biisin tein (9/2002) en ollut kuullut Akercockea ollenkaan. Kohteliaisuutena tuon tietenkin otan, jos nuo riffit kyseiseltä bändiltä kuulostaa. Mukava huomata, että palaute on ollut pääosin positiivista.
0   +1 +2
 
Damriel 15.09.2005
Kieltämättä Akercocke tuli mieleen, varsinkin noista riffeistä. Ja vaikka en kyseisestä yhtyeestä perustakaan, niin täytyy sanoa, että teillä tuntuisi olevan asiat hanskassa.
Kuulin muuten Dim Moonlightia joskus vuonna venäjä metalliliiton demoliitossa, jos en väärin muista. Mutta sei tähän liity.
Hmh. Kaikenkaikkiaan varsin menevää musaiikkia, kyllä tätä mielellään kuunteleepi. Loppukitarat oli todella kivat. Jeps.
0   +1 +2
 
9
kontrollifriikki 07.09.2005
Aika jees!
0   +1 +2
 
9
Curufinwe 29.08.2005
Hemmetin kovaa musaa... Omaan korvaani kuullosti aika paljon Dark Funeralilta. Soolo ei mielestäni oikein sovi tähän biisiin... Jotenkin liian iloiselta kuullostaa, jotenkin se pilaa tunnelman hieman siinä kohtaa. Siitä olisi saanut paremman hieman muuntelemalla. Old Man's Child tulee lopun näppäilykohdasta hieman mieleen. Loistava laulaja, ja rumpali. Ehkä hieman liikaa kitaroita minulle. Muuten hyvä...
0   +1 +2
 
10
Drothgord 29.08.2005
Noni perkele.. kovat oli sahaukset \,,/ Taidokas rumpaliki jätkillä.. örinät oli hyvää kuunneltavaa. Huomaa et on bändi ollu suht kauan jo kasassa ku soitto toimii ja samoin biisikin.. Lisää tätä! \o/
0   +1 +2
 
8
highhypnotic 28.08.2005
hyvä rumpali. energistä menoa. en osaa sanoa tälläsestä genrestä oikein mitää. laulaja aika vakuuttava. soitto pelaa ja biisi meni siinä samalla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat