Satellight

Somnam | 28.05.2007 | Electronic
5:18
7.73   4101 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
westis 27.07.2007
Mukavalla tavalla junnaava ja kehittyvä biisi. Pianon ja sähköpianon yhdistelmä toimii hyvin luoden tietynlaista pehmeyttä yksinäisen raa-an pianon sijasta. Tuotantopuoli hyvä ja sopivan avoimeksi jätetty soundimaailma ilman turhia täytteitä. Melodia se on se tärkein!
0   +1 +2
 
8
dixi 26.07.2007
Tässä on juuri sellaista hyvää fiilistelyä, mitä tykkään kuunnella aina toisinaan. Ihan pienenä miinuksena se, että koskettimien meisinki kuulostaa välillä vähän siltä, että ne olisi napattu suoraan jostain metalliballadista, joka taas ei ihan sydäntä lähellä ole :)
0   +1 +2
 
8
polte 25.07.2007
Ehkä turhan yksitoikkoinen vai johtuneeko että yleisesti ottaen tulee kuunneltua musaa joka sisältää laulun, mene ja tiedä. Muutoinhan tässä on kaikki palaset kunnossa.
0   +1 +2
 
Freyelise 25.07.2007
Pianon saundista tykkäsin heti kättelyssä, mutta siihen verrattuna rumpusamplet eivät vetäneet vertoja edes lähelle. Lisäksi tekele tuntuisi särkevän ajoittain. Suurta ja pientä sarkaa näyttäisi olevan saundipuolella siis. Itse biisi on taas mukavan rauhallinen ja melodinen, jotenkin tuntuu että jossain määrin samaa juustoa mitä itsekin tykkään tehdä. Ainakin olen hulluna pianovetoisiin fiilistelyihin. Valitettavasti nuo rummut saavat tämän kuulostamaan aika halvalta, mikä on sääli.
0   +1 +2
 
esw 24.07.2007
Hmm. Omituinen soundi. Miksauksessa luulisin olevan parantamisen varaa. Samoin soundit muistuttavat pääosin jotain ysäri-workstationin sisäistä demobiisiä. Tarvittaisiin lisää jonkinlaista studiovelhoilua. Arvostaisin, jos vaikkapa nuo pianoinnit soitettaisiin dynaamisemmin ja inhimmillisemmin - tuossa muodossa ne jäävät liian ohjelmoidun kuuloiseksi. Sama pätee rumpuihinkin - varsin itseääntoistavia ja emootiovapaita tyyliltään. Enemmän ekspressiota odottaisin tällaista genreä edustavalta biisiltä.
0   +1 +2
 
Sweetie 24.07.2007
Tulipas hauskasti tämän kertainen somnam annos ringistä. En edes vaivautunut katsomaan, että mikä orkesteri on kyseessä, ku kuuntelin. :DDD Noh, samat sanon silti:

Rumpusoundit on auttamatta liian koneelliset ja töksähtelevät muuten tähän niin aamunraikkaaseen ja tyylikkäästi tunnelmoivaan kappaleeseen. Mikä on vähän sääli, vaikka toisaalta niihin saattaa tottua, ja se voi olla se pieni ärsytys kynnys, joka kappaleessa pitää olla, että siitä tulee hyvästä erinomainen. Mut valitettavasti kommenttirinki ei tue moista luokittelua, joten tämän pitää jäädä hyväksi. Hyvä sekin on. :D
0   +1 +2
 
IconW 23.07.2007
Soundit hieman tunkkaiset ja tasapainottomat. Konerummut erottuvat hieman liikaa muusta soinnista. Kaipaisisivat pientä lisämiksausta. Nopeampi poljento loi mukavaa kontrastia biisiin. Hyvää haikeaa tunnelmaa, mitä basso- ja konerumpusamplet hieman rikkovat.
0   +1 +2
 
8
JimInDreams 22.07.2007
hyviä saundeja ja onnistunut miksaus .laulua vielä mukaan ja homma saa aivan uutta potkua .8
0   +1 +2
 
6
mahan 20.07.2007
Elektropoppista rauhoittumismusiikkia. Ihan mukavia teemoja olet käyttänyt. Tätyy kuitenkin myöntää että kolmen minuutin kuuntelun jälkeen odotin jotain uutta peliin, soundillisesti, nyt tuntui 5:18 liian pitkältä. Tsekkaa tasoja joku piano ikävästi säröilee. Kaikua voit vähentää reippaasti, tai käytä sitä vain loppumiksauksessa. Nyt kun kaikilla soittimilla on omat kaiut ne puuroutuu.
Rummut pikkuisen töksähtelee paikoin ja häiritsee muuten hienoa tunnelmaa!

t. mahan
0   +1 +2
 
8
Jaycob 20.07.2007
Lähtee käyntiin kauniilla, raikkaalla pianolla. Rumpuihin olisi voinut saada jotain omaperäisempää mukaan, soundeihin ja komppiin. Vähän särkee oikealla puolella missä on tuo bell- tyyppinen soitin. Kick rummuissa kuulostaa todella paljon joltakin miksaamattomalta samplelta. Sen samplen olisi voinut jopa vaihtaa, tai vain miksata kuntoon. Tässä 2:20-2:30 kohdalla kuuluu taustalla jokin toinen kicki, mikä olisi voinut sopia kickiksi koko kappaleeseen. Pianon melodia on oikein kiva. Tämä välikohta, missä piano ja basso soittavat (3:20) vähän harvemmin, on oikein kiva. Tämä hiljainen kohta, jossa kappale lähtee taas käyntiin tomi-fillillä ei ovi kappaleeseen ollenkaan. Sen olisi voinut jättää kokonaan pois. Muuten ihan ok kokonaisuus. Miksauksessa vielä on parannettavaa, mutta rakenteeltaan ihan kiva.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 10 11 12

Viimeisimmät kuuntelijat