Asphalt Flower

Somnitone | 30.05.2004 | Nu-Jazz
5:10

Tummansävyistä jazzailua 7/8 tahdissa.

8.80   3336 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
0.00 05.05.2011
liekö Coltranen levy mikä siellä taustalla rahisee, no, kuulostaa siltä että olis voinu samoilla kulmilla olla äänittety villagessa...tästä saa väkisinkin hyviä viboja, tai sitten on oltava ryppyjä otsassa...
+2   +1 +2
 
9
Free-Soul 19.06.2006
Uih! Tää on tosi hieno! Kuulen tässä niin paljon potentiaalia, että en voi olla tarttumatta muutamaan kuulemaani epäkohtaan: Eka rumpubiitti on ehkä liian levoton koska hiukan muovisilta kuulostavat tomit ja basari tulevat vähän liian kovaa pintaan ja rikkovat leijuvuutta, joka on tän biisin ehdoton valtti. Biisin puolivälissä vilahtava raskaampi haitsubiitti toimii heti jo paljon paremmin. Haitsu kasaa rumpukompin nätisti kasaan biisin loppupuolellakin, jossa komppi toimiikin alkua paremmin. Biisissä on kivasti vaihtelua osien puolesta, vähempikin vaihtelu olisi riittänyt minun korviini. Fonissa on niin hieno saundi, että sen jamittelua olisin kuunnellut mieluusti paljon enemmän, fonisoolo olisi kruunannut kokonaisuuden herkullisesti! :) Mutta siis, kerrassaan erinomainen biisi!
0   +1 +2
 
Adiamessari 06.03.2006
letsroll
0   +1 +2
 
9
JazzmaniC 23.03.2005
Helvetin hienoa soundia! tykkäsin oikeastaan kaikesta paitsi alkupuolen rummuista. Loppupuolellakin ehkä hiukkasen turhan raskaat. Silti ehdottomasti ysin arvonen biisi.
0   +1 +2
 
10
gebo modyo 10.07.2004
maagisen hieno biisi. muuta en pysty sanomaan, kaikki toimii aivan erinomaisen hyvin, torvet,bassot, rummut ( joissa tapahtuu ilahduttavan paljon kaikenlaista pientä vaihtelua, soundit muuttuu, biitit muuttuu), kaikki. pidän biisistä todella paljon.

oikein hävettää itsellä pistää biisejä mikseriin, kun täällä on tämän tasoisia biisejä.. vielä kerran : loistava raita. monesta biisistä keksin jotain negatiivista kommentoitavaa, tästä yksinkertaisesti en löydä mitään sanottavaa.

hienoa työtä!
0   +1 +2
 
9
+Syntinen+ 29.07.2004
siis...hipoo jo täydellisyyttä!todella mahtavaa!ympäriltäni puuttuu enää se vanha 60-luvun rotisko ja sikari suusta.sillä sitten suuntaisin kohti auringon laskua..vain meri edessäni ja savuinen kapakka.savuinen elämä takanani!sait juuri fanin!
0   +1 +2
 
9
Ondy 17.06.2004
Jooh melko hauskan kuuloinen biisi! Jotenki utuinen ja raskas tunnelma tulee tuosta vinyyli rätinästä tuolla taustalla! Ilmeisesti tavoittelit jonkin sortin urbaanisuutta: yksinäinen foni sooloilu, kakofoninen tunnelma ristiin hakkaavilta rummuilta ja säestykseltä. tuo raskaasti pannattu syna ääni tuo mieleen jotenkin liikenteen, ja monotoninen puhe tuo myös mieleeni kaupunkilaisuuden.
Hieno tunnelma tässä onkin!

Mukavasti vaihtelua tässä biisissä on vaikka syna tausta onkin melkein jatkuvasti loopattu... Rummut on vähän turhan kovalle miksattu. Taustaa ja sen uneliasta ääni maailmaa kuulee tuskin ollenkaan taustalta... Komppi on todella kiva ja monipuolinen vaikka basari vähän särkee...

Todellakin hieno biisi kokonaisuutena! mukavaa fiilistely musiikkia kuuntelijalle! upea muuten huomata, että yhä useampi suosii tuota tahtilajia!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta