Groov

Sorb-i-tol | 20.05.2004 | Progressive Rock
4:53

Rokkaavampi instrumentaalipläjäys

8.80   1293 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 27.03.2006
hyvin '70-lukunen meininki, jännällä lailla progemainen ja samalla funkahtava. tulee mieleen wigwamia, emersson lake palmeria, Fuzzy duckia...eritoten viimestä. jos nyt jotain olis jääny kaipaamaan, niin jonkin sortin pientä rytmillistä koukkua, mut ei sekään mitenkään pakollinen ja välttämätön ole. kyl tässä on tekemisen meininki
0   +1 +2
 
jukkasil 20.05.2004
Kiitos kommenteista! Wah-soitto on bassosta lähtöisin, eli kitaraa biisissä ei ole kuin se lopun soolo! Ehkä olis pitänyt soittaa perusbasso tähän vielä päälle. Itse kun kaikki instrumentit soitan, ei tule tappelua siitä, kuka saa olla äänessä enemmän, basso, koskettimet vai kitara!

Varsinaisesti tämä biisi ei ollut alkujaan tarkoitettu instrumentaaliksi, mutta toimii vain omasta mielestä paremmin kuin alkuperäinen laulettu versio. Siksi siis instrun pistin tänne mikseriinkin ihmisten kuunneltavaksi.
0   +1 +2
 
9
Marnold 20.05.2004
Tässähän kuuluu suomalainen musiikki perintö...
Lähtee ihan sieltä wigwam osastolta. Kekseliäitä urku kiemuroita, ja mukavasti tuo vah-kitara antaa semmosta kyttä-rosvo vastakkainasettelu tunnelmaa. Kategorioisin tämän jopa fuusio tuotannoksi, ainakin selvää jazz vaikutetta. Basso olis voinu kikkailla enemmän matskua ja selkeämmät saundit!! Instrumentaali biisissä saa vetää rohkeastikkin, jos paketti pysyy kasassa. Tämä paketti ainakin äkkikuulemalta pysyi!
Jotenki saundeissa on semmosta 70 luvun alkupuolen Kalastajatorppa live tunnelmaa. Positiivinen yllätys näillä saiteilla.. että on tämmöstäki kamaa!!
0   +1 +2