Heterosexual Pride

Soultrap | 19.08.2007 | Acid
5:09

Fuck gay pride!

9.00   374 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 289162 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JM 12.12.2007
Haitsujen efektoimaton perussaundi pistää vähän silmään tai siis korvaan eiku jalkaan koska nehän tässä tanssimaan vetää eikä tuo pumppapumppa-klappi-basarikombo. Alun säröacid tai mikälie synajuttu oli kyllä herkkua, mutta sitten tulee taas (perkele, efektoimatonta!) perushappoa. Onneksi tuo alun juttu tulee takasi. Tää ois kyllä klubimusana ihan jees jos jengi ois vetäny kaikella sotkukamalla aivonsa tosi pahati solmuun. Nii ei tarvis ymmärtää mitään monimutkasta ku ton töytöy-tö-töy-tö-tö.. Sum pitää käyä jossain pahamaineisessa lähiössä jossain puoliksi poltetussa narkkarikämpässä luukuttamassa tätä jengille niin saat faneja. Tosta ysi noin ku nostattaa vielä niin kivasti tossa.
0   +1 +2
 
MKDELTA 20.08.2007
Metallitörinnrin säksäti säksäti. Kiva toi alotussyna. EBMmiehenä olisin tykänny jos basari ja snare olis ollut enemmän esillä. Haitsut on aika pinnassa, mutta onneks ne vetää melkosen grooviia patternia. Kivat hapot. Jotenkin noissa vielleissä haitsuissa ei ole ehkä sillai sitä maksimidraivia mitä olet ilmeisesti tavoitellut, mutta biisi gruuvaa. Ainoo vaan että se tuntuu pikki riikkisen junnaavan, mikä ei nyt tietenkään mikä ultimaalinen pahe ole. Happotyöskentylö on viihdyttävä. Soinen kuulla tätä lisää tulevaisuussa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta