Mikseröidäksemme television kautta

Soultrap | 16.06.2010 | House
4:03

feat. mkdelta puhesämpleissä

Television kautta mikseröinti on jännää.

7.00   279 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=428225
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
djbiy0 14.10.2012
Puhesample ja pitkä squarepimputtelumelodia on hieman out of place eikä sovi biisin muuhun tunnelmaan. Muuten aivan lystikästä diippiä housea.
0   +1 +2
 
J. Hifish 07.10.2012
Tästä jää vähän junnaava jälkimaku. Ihan hyviä ideoita, mutta eivät jaksa kannatella biisiä loppuun asti. Saundit ovat kelvolliset. Kyllä tässä kehityskelpoisuutta on, kunhan lisäilisi uusia ideoita vanhojen sekaan. Ihan kiva, mutta...
0   +1 +2
 
7
veezay 06.10.2012
pseudojazzisointuja heti alussa, ei paha. odotan ensimmäiset 45 sekuntia, että filtteröity kanttiaalto tulee skaalaa seilaavilla nuoteilla bassolinjaksi noin vuodelta 1991, mutta pelkään pettyväni. mutta haa, odotukseni menivät ohi oikeastaan ainoastaan filtterin cutoffin kohdalla, joka olikin odotettua matalampi. samalla tulee jotain puhesampleja, jotka ei nyt varsinaisesti sovi koherentisti yhtään mihinkään, mutta niiden soundi on niin epähäiritsevän neutraalin tuhnu, että kai ne nyt menee tossa.

voi helvetti. tää 2:21 alkava pidempi squarepimputtelu. tää ei sovi tähän ollenkaan. oisit(te) pitäytyny vaan tossa lyhyessä viiden nuotin "fillissä" ni se ois toiminu paremmin, kun selkeesti niissä on valittu se parhaiten toimiva kohta tosta. toi on vähän samanlainen pettymys kuin daft punkin voyager-biisin albumiversion kohdassa 2:16 kun se typerä kanttiarpeggio alkaa, joka ei sovi yhtään sen taustasamplen sointuihin tai mihinkään. äääääh.
0   +1 +2
 
6
tahtila 03.10.2012
Oikeaoppista tapettihousea höystettynä "hauskalla huumoriläpällä". Tuskinpa tämä kuitenkaan vetää jännyydessään vertoja television kautta mikseröinnille. Taustamusiikkina toki ihan kelvollista ja jonkun visuaalisen ärsykkeen kanssa voisi toimia, mutta muuten neljän minuutin pituus ei tunnu perustellulta, sen verran tasapaksulla linjalla mennään alusta loppuun.
0   +1 +2
 
8
R-iQ 01.10.2012
Tosi siisti intro ja saundit noin muutenkin. Mukavan rento ja jumittava yleisfiilis. Vähän tästä puuttui kuitenkin tarina, tai siis jotain mitä seurata, joka kehittyis läpi biisin. Puhesamplet oli hauska idea, niilläkin ois voinnu leikkiä vähän enemmän. Efektoida ja varioda jne. Chilli biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
Lassi Heiskanen 30.09.2012
Tosi hieno alku ja magee bassokuvio. Veikkaisin että tämä "mikseröidäksemme television kautta" ei ole äänitetty vartavasten tähän? Mutta se on hieno lause ja hienosti "tulkittu" =) Ton ois vaan voinu leikata pois ton ensimmäisen "televisio"n.. niin että se olis vaan "mikseröidäksemme, mikseröidäksemme (tauko) television kautta". 7 pojon arvonen suoritus.
0   +1 +2
 
7
JyRSiö 30.09.2012
Ei oo elektroninen musa oikeen meikäläisen juttu, ellei se sitte oo rentoa ja happosta. Mutta en nyt arvostele siltä pohjalta vaan itse biisiä. Alku on ihan hyvä, saa silleen fiilikseen mukaan ja odottamaan jotain suurempaa. Ja tulihan se "suurempikin" sitte sieltä, mutta vähä liian myöhään. Eli tuo 2:20 paikkeilla tuleva kohta olis saanu mun mielestä alkaa vähä aikasemmin. Toi reilu 2 min ennen tota isompaa osiota oli vähä puuduttava. Mutta loppujen lopuks ihan hyvä biisi kuitenki.
0   +1 +2
 
7
azone 29.09.2012
tää on taas tämmönen biisi mikä ei herätä mussa mitää ajatuksia, ei ärsyyntymistä, eikä minkään näkösiä kiksejäkään.. ..vokaalit oli ihan hauskat vaikkei se toinen "mikseröidäksemme" kerta osu ihan kohalle.. ..ok biisi..
0   +1 +2