Sunset

7:57

Aurinko Trilogian päätös kappale on osuvasti Sunset. 3:sta kappaleesta haikein ja myöskin samalla ns. taiteellisin:) Uplifting, melodisuus sekä haikeus olivat tämän biisin pääelementit ja tavoite!

9.00   304 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=250926
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 24.01.2007
Tulinpa kurkkaamaan tuotoksiasi pitkästä aikaa. Alussa on miellyttävä tunnelma ja soundit ovat sopivan aidon oloisia ja eloisia. Bassline tuntuu eriävän liikaa miksauksesta irti, vaikka sen soundi onkin ihan toimiva. Olisin melko varma, että tälläiseen rauhalliseen tyyliin sopisi hillitympi bassline, joka käyttäisi muuta kuvioita kuin tuota loppuun kulutettua off-beattia. Off-beat sopii mielestäni paremmin sellaisiin simppeleihin euro-revityksiin tai johonkin hardimpaan, mutta sehän on vain oma mielipiteeni.

Rakenteessa olisi runsaasti vielä varaa säädöille, kun jotenkin miksaus kulkee hiukan liian portaanomaisesti... soundit eivät yksinkertaisesti tee sulavia vaihtoja eri osa-alueiden kohdilla. Pituutta olisi voinut hiukan karsia myös sisältöönsä nähden.

Hyvältä tämä kuulostaa kuitenkin kaikin puolin, ehkä kuitenkin heittäisin tuon basslinen (tuntuu melko kompuroivalta, jotta ottaisi vauhtia alleen) pois ja kokeilisin jotain groovimpaa tilalle. Hienosäätöä myös vaihdoksiin ja yhteensulavuutta lisää perus voluumisäädöillä ja equilla. Pidän tämän biisin minimaalisesta tyylistä kuitenkin... sellaista taustalle miellyttävää tavaraa.
0   +1 +2
 
9
starts 18.01.2007
Ilta-aurinko laskee... Todella keveitä tunnelmia. Hieman kantelemainen soundi tuossa melodiassa... Rytmi alkaa pikkuhiljaa, pehmyt basso ja monipuoliset rummut lyö rytmiä. Kappale on miellyttävää kuunneltavaa. Miksauksesta sen verran että basso on ehkä hiukan voimakas verrattuna muuhun musiikkiin- tai ainakin mun laitteilla kuunneltuna siltä tuntui... Ajaton ja raikas tunnelma. Hyvää työtä, komea päätös trilogialle, jonka toinen osa oli kuitenkin allekirjoittaneelle paras. Mutta oikein hyvä kappale!
0   +1 +2