Four ft.

Southern Beat Works | 08.09.2005 | Trance
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Lisää melodista trancea nyt hieman uusilla vaikutteilla, mutta täydellä SBW-soundilla ja rähinällä.

9,30   4536 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ei ehkä sais tätä sanoa, mutta liian darude, silti ihan tanssattava. mutta darude.
0   +1 +2
 
8
Laihanen 18.09.2005
Äänimaailma oli kaunis, ja alun leadien nopea tykytysefekti oli karkkia korville. Leadit yrittävät olla hieman massiivisemmat mitä ne oikeasti ovat, melko laiha soundi paikoitellen, loppua kohden meno kuitenkin niiden osalta paranee. Mitään isompaa koukkua en biisistä löytänyt, mutta hyvin se matkusti alusta loppuun.
0   +1 +2
 
9
router 15.09.2005
olihan taa nyt ihan hyva biiisi mutta tykkäsin enemmän edellisistä biiseistä koska niissä oli suoraa tykitystä kun taas tässä oli vähän rauhoiteltu ja actioni puuttu.
0   +1 +2
 
9
rewind 12.09.2005
Hieman liian siloiteltua soundia omaan makuun, tietty särmä puuttuu kokonaan. Ikään kuin biisin päälle olisi levitetty ohut huntu. Laadukkaasti tuotettu paketti kuitenkin tästä huolimatta. Breikit ovat ehdottomasti biisin parasta antia, olisinkin toivonut rikottua menoa koko biisin ajaksi mutta menee tämä toki näinkin.

Melodisen trancen ystäville varmasti uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.
0   +1 +2
 
10
DeFrance 12.09.2005
Jälleen kerran osoitus siitä, että nämä kaverit taitaa tän homman. Soundit on jälleen hiottu täydellisiksi ja kuviot puree muhun. Ainutlaatuiselle SBW-tyylille ominaiset, hienot breikit, joista draivi jatkuu nätisti. Tunnetta ja taitoa ei oo säästelty tän biisin kanssa. What can I say?! Hienoa kuultavaa kun paketti on näin täydellisesti kassassa!

Kaikenkaikkiaan erittäin laadukasta SBW-trancea. Tätä todellakin fiilistelisin jossain klubilla!

Kiitos!
0   +1 +2
 
10
Holmström 11.09.2005
Mikäli tälle saataisiin kunnon markkinointi ja promo päälle, tässä meillä huikeaa hitti ainesta... Erinomaisesti tuotettu, niin soundit kuin kokonaistuotanto kaikkiaan. Ammattimaista tasoa.
Mieletöntä energiaa... Puhtaalla linjauksella läpiviety / toteutettu... ei poiketa ylisuoritukseen vaan täydellisen varmasti etenevää...
Biisi on valmis klubisoittoon sekä pituutensa puolesta isommille taajuuksille.
Ennustan loistavaa tulevaisuutta tälle projektille... Huipputuotos :)
0   +1 +2
 
10
RHP 09.09.2005
Hienoksi hiottu trance biisi hienoilla melodioilla.. Voksut kun tosiaan keksisi niin johan tulisi täysin kaupallinen Hitti-biisi.. Ei voi muuta sanoa kun että LOISTAVA!! =)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 09.09.2005
Onhan tässä jälleen odoteltu teiltä uutta trancea ja ei tunnu pettävän tällä kertaakaan. Alkaa melko nopeaan runsaalla otteella kuitenkin pitäen rakenteen ehyenä, lyhyydestä huolimatta. Acid-soundi nostattaa biisin tyylikkäästi liikkeelle.

Sahaiset leadit ovat sitten viimeisen päälle hyvän kuuloisia, kuvioissa tuntuu olevan munaa. Tyyli kulkee hiukan Daruden ja Svenson & Gielenin välimaastossa, joka on erinomainen juttu. Soundit ja miksaus on jälleen hoidettu niin hyvin kuin olla ja voi. Sinällään kaipaisin jotain hienostunutta melodiaa tasaisen mahtavan etenemisen sijaan, mutta en voi kyllä kitistä juuri laisinkaan, kun soundit vain huokuvat osaamista.

Persoonallisuutta voisi olla tässä teoksessa hiukan lisää, jotta tähän tulisi jokin elementti joka hiukan erottelisi massasta. Tosin tehokkaat breikit toimivat loistavasti ja ovat ilmeekkäitä. Toisaalta kasvojen saamiseksi ei tarvitsisi tehdä paljoa... jokin erottuva efekti, vokaaleja tai jotain maan ja taivaan väliltä.

Viimeisen päälle hiottua trancea on aina ilo kuunnella. Vokaali-versio olisi tästä myös oikein kova sana, jos mahdollista. En voi sanoa tästä mitään moitteen sanaa. Ehdottomasti mikserin kovinta trancetusta.

Pidin hiukan enemmän edellisen biisin kauneudesta, mutta tämä taas ottaa kauneuden kiinni energialla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat