Brainwashed

SpeaK(wanhat) | 29.07.2004 | Psytrance
6:59

Käytetyt työkalut FL Studio4 sekä Cooledit Pro2.

Olen tietoinen siitä että tämä on valitettavan kaukana psy-trancesta, mutta en kyllä parempaakaan genreä keksinyt.
Tähän olen käyttänyt varmaan enemmän aikaa kuin mihinkään muuhun biisiini. (joka nähtävästi ei kyllä ainakaan takaa sitä että se olisi yhtään parempi ;)

Nohehheh. Nauttikaa niin paljon kuin kykenette.

8.67   868 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
akx 30.07.2004
Ei toi kyl kamalasti psytrancea oo, mutta kelpo biisi kuitenkin. \o/
0   +1 +2
 
9
Lergoi Volacheck 30.07.2004
Mun on vähä vaikee saada tuosta pianomelodiasta kiinni...
ei se kuitenkaan paha oo, mun korvat vaan jää jälkeen =)
Aika jees bassokuvio ja tuo motionpad on kiva, ne on aina =)
snaresta en hirveesti tykkää, on liian träkkeri joteski.
mut menevä biisi, jeejee =)
0   +1 +2
 
Taapero 12.08.2004
alku oli kiva, piano oli kiva tosin siinä oli jtn hassuja kohtia :D rummuista en tykännyt yhtään :| melodioiltaan biisi oli kiva ja menevä :) hyvä biisi muuten.. vaikken rummuista yhtään pitänyt.. ehkä erinlaisella kompilla olisi enemmän minun mieleeni.. :>
0   +1 +2
 
8
Nebula_Meltdown 13.08.2004
Kivoja pianomelodioita ja jonkinasteista grooveakin olet onnistunut tähän luomaan. Ei ollenkaan huono biisi, mutta vaatii pikkuisen enemmän efektejä ja niiden kanssa kikkailua ja pienen pieniä yksityiskohtia ympäriinsä biisiä (tietysti järkevältä kuulostaen) ollaksensa puhdasta psytrancea. Pääsee kumminkin suhteellisen lähelle sitä, mitä voisi jo psykeksi kutsua. Psytrancen perimmäinen tarkoitus on tuottaa kuuntelijaansa transsin kaltainen tila muokkaamalla ääntä niin paljon kuin mahdollista mitä eriskummallisimmilla tavoilla. Melodiatkin on tietenkin hyvä olla mukana luomassa tunnelmaa, mutta niiden melodioidenkin ääntä voi ja kannattaa muokata, detunettaa, sweeppailla filtterillä tms. niin pirusti saadakseen aikaan se "itsensä unohtaminen ja biisin sisälle imeytyminen" mitä psytrance hakee. Sulla on paljon potentiaalia, kuuntele tarkasti noita sinun idoleita/vaikutteita ja yritä tehdä samankaltaisia kikkailuita. No tämä nyt meni tämmöiseksi saarnaksi, mutta älä suutu, koska biisi oli kumminkin kiva fiiliksensä puolesta. Jään oottelemaan, että mitä saat aikaan ens kerralla. :)
0   +1 +2