Exploring Minds

SpeaK(wanhat) | 21.02.2004 | Instrumental
4:42

Reason2. Aika rauhallinen biisi. Kaikkea huilua, kitaraa ja muuta.

7.50   1362 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

anzx 06.05.2004
Jepjep, liian sekavaa on. Hienoja nostatuksia löytyy mutta jotenkin se taas muuttuu sekopäiseksi meteliksi.. Kyllähän tämän loppuun asti kuitenkin jaksoi kuunnella :)
0   +1 +2
 
5
konemies_ 29.02.2004
No ei helkutti noi soundit kusee pahasti.
Joku automainos tulee mielen jostain kohtaa tota melodiaa.
Ei kyllä tää piisi tykästytä ollenkaan.
0   +1 +2
 
7
Caddy 27.02.2004
Instrumental versioita en jaksais kauheasti kuunnella.
Mut tää oli jotenkin hyvä.Oli aika selkeen kuulosta jotenkin diggasin ja jotenkin en.
0   +1 +2
 
Möhökki 25.02.2004
Itämaiset soundit ja hienoinen kummallisuus uppoavi aina. Olisin kuitenkin ollut tyytyväisempi, jos rumpusoundit olisivat kuulostaneet vähemmän koneellisilta (tai sitten olisivat olleet ylitsevuotavan efektoidut). Noh, kelpo biisi tämä kuitenkin oli.
0   +1 +2
 
Kaurismaki 25.02.2004
Sekoilua. Koto. Tuuba. Huilu. Kilkutin. Nyt joku laukkaa kohti. Sitten sheikataan. Arabian Tuba Sessions. Fakiirit vaan heiluttaa rytmi-munia ja sahailee selloa. Nyt joku marimba. Piru kun meinasi lähteä hienosti 2 min kohdalla. Mutta ei lähtenyt. Tulee orkesteri mukaan. Hyviä nuo lautas-iskusoundit.

Soundit laadultaan hyviä, mutta jäävät vähän päälleliimatun kuuloisiksi...
0   +1 +2
 
Okapi 25.02.2004
Ihan jees. Soundit ovat osittain aika hyviä, osittain koko lailla pyllystä eli midimaisen kuulloisia.
Biisissä oli kyllä osittain kieltämättä aika vänkä, itämainen tunnelma. Puolessa välissä tullut teemamainen, toistuva melodia oli jees, mutta biisin kasvaessa tunnelma väheni, kun kaikki osaset eivät tuntuneet sopivat yhteen toistensa kanssa ja miksaus oli hoidettu vähän puuroisesti.

Biisi tuottaa ristiriitaisia fiiliksiä. Toisaalta biisissä olisi ainesta, mutta vähän väliä fiiliksiä pilataan kehnoilla, epämiellyttävillä soundi-, melodia- sekä harmoniavalinnoilla.

Biisi jää jokseenkin tasapaksuksi seiskaksi, mutta ainesta olisi kenties jopa kasipuoleen, paremmalla tuotannolla ja muulla.
0   +1 +2
 
8
Sininen Lahna 25.02.2004
Biisissäsi on vaihtelevuutta, jota instrumentaalibiisi tarvitsee. Samalla biisin rakenne tosin hieman kärsii. Jotkut soundit, kuten kitara ja jouset, ovat aika muovisia. Pidin kyllä noista kellopelikohdista. tulee Danny Elfmanin musiikki mieleen. Myös tuo nostatushumina on äänenä ihan hieno. Ideaa biisistä kyllä löytyy, ja se on tärkeintä.
0   +1 +2
 
9
Samu2 25.02.2004
Oikein mukava tämmöinen instrumentaali pala... ehkä ei ole näin pelkältään aivan huippupotentiaalissaan, vaan sopisi aivan törkeän hyvin esimerkiksi johonkin elokuvaan tms... tulee mieleen joku samuraileffan vaeltelukohtaus tai joku vastaava :) Mielenkiintoista, mielenkiintoista...
0   +1 +2
 
Pastori 25.02.2004
Erikoista ja mielenkiintoista. VÄhän repaleinen olo vain jäi tästä biisitä. Kuitenkin oma lija joka on erillainen kuin valtavirralla ja se on hyvä.
0   +1 +2
 
7
thenuke 24.02.2004
Melko kokeellisen kuuloinen alku, etten sanoisi. Ns. orkestraalinen fiilis tosta kyllä välittyy noitten pizzien ansiosta varsinkin. Vähän sekaiseksi kyllä heittää, mistään ei oikein saa kiinni, äänet puuroutuvat. Meininki parantuu heti kun biisi vähän rauhottuu. Vähän joltain syntikkatomilta kuulostava rummuttelu on kyllä hieno ja mahtipontisuuttakin löytyy kun eteenpäin mennään. En kyllä missään nimessä tätä rauhalliseksi biisiksi sanoisi, välillä tulee kyllä todella intensiivisiä kohtia. En tiedä kuuntelenko tätä uudestaan niin innolla, vähän turhan sekainen, mutta omaperäisyydestä kyllä pisteitä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3