Back From Hell

Speed Moses | 23.10.2005 | Rock
3:54

Destroyed Demolta. Itsensä Vihtahousun pyörät alla! Ehkä synkin fiilikseltään, potkii kuitenkin persettä!! TIETOISKU; nauhoituksessa käytetty tietokone tuhoutui miksaus vaiheessa.. Repikää siitä..

8.64   1453 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
lökö 25.01.2006
Mainostit tätä projektia jo lokakuussa, mutta jostain syystä en ole arvostellut, vaikka ainakin nyt ihan pidän näistä teidän biiseistä ihan.. Ehkä se oli se spagetti-western sana, joka teki minut niin ennakkoluuloiseksi ja siksi joko en ennakkokäsityksen takia tykännyt tai jätin kokonaan kuuntelematta... Miten hemmetissä spagettiwestern liittyy tähän?? :D

Tämä taitaa olla miksattu kuulokkeet päässä? Kuulostaa nimittäin paremmalta kuulokkeilla kuin kaiuttimilla. Kuulokkeilla pitää usein ammattilaisten tekemissä biiseissä varsinkin bassoa pistää kovemmalle ja tässä sen huomaa - kaiuttimilla basso kumisi sitten aivan liian lujalla! Ylä-äänet kuuluvat myös hyvin, mutta keskiäänet ei sitten kuulu juuri yhtään, mikä on todella surkeaa varsinkin kitaran kannalta, sen pitäisi olla "ärjyvämpi". Tarkkuutta siis miksaukseen ja mielellään biisin kuuntelua eri kokoonpanoilla...

Kitara+basso vakuuttaa eniten tässä. Riffi on ok. Laulusaundi nyt ei oo kauhean hyvä, hieman väkinäisen kuuloinen. Samoin lausuntaa sais parantaa kun kerran enkuksi laulaa. Korvaan ei oikeastaan pahemmin ota.. On muuten mahtava tuo nopea bridge ennen viimeisiä kertosäkeitä.. Itse kertsi jättää ehkä hieman kylmäksi.
0   +1 +2
 
9
EVILlive 19.01.2006
Ehkä tosiaan noihin kitarasoundeihin enemmän keskiäänimurinaa..silti hyvä meno jatkuu
0   +1 +2
 
9
T.R.N 27.10.2005
Basso alku kolisee hyvin ja kitarat riffittelee esimerkillisesti. Soundit ei kyllä tue biisiä. Todella hyvin jammaa joka tuo aina lisä plussaa kyseisen genren hommiin. Soolo oli kyllä loistava kyseiseen biisiin.
Rock on!
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 25.10.2005
Tässäpä lyö kättä takaa-ajo funk ja rivakka stoner trippailu.Biisi svengaa yliajetun hirven lailla.Tää jatkaa bändin linjaa kiitettävästi poukkoillen.Toudeella asiaa jälleen:)
0   +1 +2
 
9
HW 24.10.2005
Basso oli aika hyvin liian pinnassa. Muilta osin lähenneltiin sitä kuuluisaa täydellisyyden rajaa. Jopa kompin vaihdokset oli saatu toimimaan.
Saako tätä lisää?
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 23.10.2005
Tosiaankin makeita riffejä ja melodiat miellyttää korvaa kybällä! Nyt jätkät toimii ihan vitun hyvin! Kyllä noista rokin alalajeista tällainen stonerin ja rock 'n' rollin sekoitus toimii meikä poikaan varmaankin eniten ja sitähän te olette juurikin oikeat sällit soittamaan.
0   +1 +2