Dead notes

Spine | 09.02.2005 | Progressive Metal
5:46

This is the new stuff, enjoy!

Recorded @ Kirahvistudio
Produced by Mikko Tirri
(Demo 2004)

8.40   2077 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Taakka 09.09.2006
Mielenkiintoinen biisi, useita osia, ja paljon erilaisia sävelkulkuja. Kertsissä on erityisen mukava bassosoundi, ja synat tukevat kappaletta hyvin. Laulu on ehkä turhan ohutta, muuten soundit kohdallaan, eikä biisi moniosaisuudestaan huolimatta kaadu sekavuuteen, vaan säilyttää rakenteensa alusta loppuun. Mielenkiintoinen teos.
0   +1 +2
 
9
e.l.e.c 10.06.2005
mun mielestä teiän paras biisi. räyhäävä meininki, jonka rauhallisemmat osiot muistuttaa mua kuitenki etäisesti toolista. huutajan/laulajan rääkymiskohta on lositava, ja kitara- ja bassoriffit potkii niin vitusti.
0   +1 +2
 
8
Zagaar 08.05.2005
Tähän on kyllä minusta helvetisti parempi kun nuo entiset, mutta tästä puuttuu jotenki potkua. Ärjyisit enemmän, kun se sujuu oikeesti saatanan hyvin.
Melodioissa on ideaa runsaasti! Paljon hyvää, sen kuulee. Loppufiilistelyt varsinkin. :)

Reenaa vaan lisää noita clean lauluja. Parantunut olet sen kuulee kyllä. Käy vaikka parilla laulutunnilla, se auttaa oikeesti!!! Mut älä herranjumala kerro kenellekkään jos käyt, sehän vie kaiken uskottavuuden , , :) En mäkään mikään ihmeellinen laulaja oo, mut sanon sen mitä luulen tietäväni ;)
0   +1 +2
 
8
MeFromHere 28.04.2005
Morjensta teille. En ollu näemmä käyny arvostelemassa. Ei mielestäni läheskään teidän vahvinta tasoa tämä biisi, mutta itse nauhoitus on ihan toimiva. Toi miksaus on paikoin kyllä vähän lattea (esim. tuossa lopun ärjyntä särö kohdassa olisi voinut harkita jonkinlaista jykevämpää mättö-miksausta energiaa tuomaan). Hyvälaatuinen on muuten kyllä, jee!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.03.2005
Huomaa että treeniksellä on viettetty aikaa. Biisi varsin jännästi rakennettu. On erilaisia osia ja tarvittavaa synkkyyttä sekä lennokkuutta.
0   +1 +2
 
Michikawa 18.03.2005
Vähän turhan suttuiset kitarasoundit ja rummut kuulostavat oudon puuroisilta ja ontoilta. Kokonaisuus jää vähän liian epäselväksi tällaisenaan. Tässä on muutamia ihan hyviä musiikillisia ideoita, mutta vähän vaisuksi jää, ei oikein nouse genrensä kärjen tuntumaan. Kaipaisi vähän tarkkuutta ja hiotumpaa soundimaailmaa. Rytmikin tuntuu paikoin vähän huojuvan. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä työstämään.
0   +1 +2
 
Disposition 03.03.2005
Idolit/Vaikutteet asettavat odotukset suht korkealle. Särö-riffeissä kuuluu Korn-vaikutus. Soundit ovat jotenkin tyhjät.

Biisinä hyvä, mutta tällaisena sovituksena huonompi. Varsinkin laulu voisi olla ns. laulavampaa: nyt se kuulostaa vain hieman nuottien tavailulta.
0   +1 +2
 
8
blisser 02.03.2005
Aika selvän linjan styke, mutta epäselvä saundimaailma luo pientä kaaosta ilmaan. Jonkinmoista tarkempaa miksaustyötä vailla. Piisinä omaa selkeän rakenteen, ja on esikuvilleen uskollinen. Dynamiikka tosin häilyy.
0   +1 +2
 
donkkis 17.02.2005
Pirun hyvä biisi. Laulaja on aivan ihana! Sopivan hiomattomat kliinit sitten noi räkäset kohdat... aijai! Muutenkin homma pelaa ja biisin sovitus on hyvä, tarpeeksi vaihtelevuutta ettei käy tylsäksi. Bassokin kolisee kuin maidenin livelevyillä konsanaan, erittäin jees. Nojoo. Te selvästikin tiedätte mihin ootte menossa, ja sanon teille nyt, että menkää sinne!
0   +1 +2
 
8
rumbali 16.02.2005
huomattavaa parannusta!! Ei hae enää niin ihmeellisyyksiä, toimii.. en oikein tykkää tuosta alun kitarasoundista, toistuu myös myöhemmin:/ jonkinmoista räpäytystäkin oli havaittavissa;) kiva lisä! Laulua olisi toivonut hieman selkeämmäksi, siis hieman enemmän pintaan tarkoitan. odotan innolla lisää uutta tuotantoa!;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta