Passion (demo clip)

2:08

Demoklippi tulevasta Passion-kappaleesta (Wavedata Records)

www.spiritusandasper.com

0.00   386 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 337514 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

_Mave_ 26.06.2009
no terveppä terve!
en viittis olla papukaija ja toistella edellisten juttuja.. kokeillaan olla toistamatta..
aivan selkee ilta-aurinko biisi. letkeät rummut ja jämäkkä hyvin istuva virveli. kiksun ja snaren väli on täytetty himo hyvin.
puolentoista min kohdilla alkava kolmen kosketuksen hoilailu on tollain itseensätoistavana mun mielestä vähän kyseenalainen, mutta ärsyttävä.. joku voi tykätä, du vet? toka pätkä melodioineen on mun makuun ja pätkän ihan lopussa (2.00) oleva meininki joka loppuukin sitten lyhyeen, perkele ;) onks tää nyt sitten housea, vai trancea? ehkä vähän kumpaakin.
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.10.2008
On kyllä niin virheettömän kuuloinen setti. Tekniikka pelaisi ihan kaupalliseen julkaisuun saakka, jos lopunkin sisällön saa samalle mallille mitä alku antaa kuulla. Kuulostaa pirun lupaavalta. Rumpukomppi on aivan helvetin hyvä/vaihteleva ja bassolinja on prikuulleen säädetty (Osaispa itekin). Mielestäni tämän menee enemmän progressiivisen trancen siivillä, mutta mitäs sillä väliä taas =) Odottelen tätä mielenkiinnolla.
0   +1 +2
 
anzx 01.09.2008
Aijai, lähtipä heti herkullisesti käyntiin. Bassline on aivan täydellinen ja perkussiot A+. Mukavan tukevat soundit kaikinpuolin muutenkin. Tiedä sitten kuinka hyvin eväät riittää täyspitkään biisiin, vaikea sanoa näin clipin perusteella.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat