Let horizon be your destination [clubmix]

ST-Project | 26.04.2010 | Trance
6:56

(Progressive?) Trancea melkein seitsemän minuutin rykäisy... Miksauksesta en kauheasti uskalla luvata, kun tätä nyt on miksattu kuulokkeilla ja kaksilla eri kaiuttimilla sekaisin (paloi hermot bassoa ylikorostaviin kaiuttimiin ja vaihdoin parempiin kesken miksauksen)... Mutta kyllä nyt mielestäni sain tämän joltain kuullostamaan :)
Fakapin kommentin jälkeen biisin genre korjattu pelkäksi tranceksi.

9.00   205 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=422192
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
W@RM 29.04.2010
Hmm, onhan tämä miksaukseltaan varmaan parasta mitä sulta olen kuullut. Kuten Fakap tossa edellä mainitsikin niin, biisistä puuttuu selvästikkin jotain..on aika idea köyhä(tylsähkö)? Piano oli ihan kiva, mutta tosiaan jotain koukuttavaa melodiaa oisin kaivannut biisiin. Miksaukseltaan hyvää luokkaa :) Kehitystä on selvästi havaittavissa sun osalta, 9points

-area51-
0   +1 +2
 
Fakap 29.04.2010
Miksaus on siedettävä. Jotkut reverbit sotkevat äänimaailmaa häiritsevästi. Biisi itsessään on todella tylsä ja koukuton. Lisäksi vaatii pokkaa sanoa tätä progetranceksi, mutta kai se jollain ihme määritelmällä on mahdollista. Älä liikaa huoli miksauksesta, se ei todellakaan ole toivoton suoritus. Kuuntelisin tällä tavalla miksattua biisiä oikein mielelläni, jos itse biisillä olisi jotain annettavaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat