Blind

3:10

Hitaanpuoleinen kipale, joka ei juuri euroviisujen maksimimittaa pidemmäksi venähdä. Kieroja melodioita, outoja jollotuksia sekä painavansorttisia kielisoittimia keräytyneenä yhteen ralliin. Kaveri sanoi biisin tunnelman olevan "kuin ahdistavassa hyytelössä uimista" ja onhan siinä perää, toivottavasti kuitenkin sillä oikealla lailla kuulijaa ahdistavalla tavalla ;)

8.13   315 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SluiB420 12.02.2011
Ei iske yhtään. Johtunee siitä et en heavy metallia ole kuunnellut tarpeeksi sanoakseni tästä mitään.
0   +1 +2
 
wtsalmela 10.02.2011
Yleensä en sanoja kuuntele musiikissa, ja nyt en olisi noista vokaaleista selvää saanutkaan kun jäi varsinkin matalammat vähän peittoon, ihan erottelevassa studiokuuntelussakin. Se ei liene kuitenkaan äärimmäinen vahinko.
Murea kitara on ihan mehevän kuuloinen ja rummutkin on esillä.
Ihan jännä tunnelma biisissä ja kappale on kuitenkin paljon järkevämpi kuin moni örinöihin sortuva saman lajityypin edustaja.
2min. kohdalla kiva saundi kitaroissa.
0   +1 +2
 
7
Chadonna 07.02.2011
Stemmat ei kyllä sovi yhtään yhteen taustan kanssa. Ei ainakaan sovi miu korviin. Vähän liikaa epäharmoniaa. Mutta molemmat osat toimii kyllä itsekseen oikein hyvin.
0   +1 +2
 
Leka 07.02.2011
Mukavan kiero kappale, sävellykseltään onnistunut. Kuitenkin turhan lyhyt, olisin toivonut jotain pitempää fiilistely osuutta tms. Sounditkin ovat kohdallaan ja pidän erityisesti laulajan tulkinnasta. Kitaroissa olisi voinut olla vielä jyhkeämpi äänivalli, mutta toimi mukiin menevästi näinkin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
MustaLammas 06.02.2011
Outoa (hyvällä tavalla). Rummut kuulostavat olevan jossakin hyvin jännässä tilassa. Laulun osalta voisi kokeilla ottaa mallia Mike Pattonin sivuprojekteista ja viedä laulukin samalle tasolle sävellysten "oudon fiiliksen" kanssa.
0   +1 +2
 
walkaway 06.02.2011
-Kovin on rankkaa matskuu alux joutuu pinnistelemään saadakseen jotain tolkkua sanoista,hyvä tasoinen treenis äänitys(ehkäpä)mut jotekin tuhnu.Kuunneltavaa pareet saudit ni hyvinkin kuunnetavaa...
0   +1 +2
 
8
Wou, intro on todella vakuuttava. Laulajan monotonisen oloinen ääni on mukavan karu biisin alussa, kunnes alkaa jo tapahtua vaihtelua, tykkään! Sointukierroista tulee hieman mieleen Devin Townsendin biisit. Soundit toimii muuten hyvin, mutta rumpujen tomit kuulostavat vähän tuhnuisilta.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 03.02.2011
Jatsahtavaa metallia... Laulu ei aivan yllä musiikin tasolle tai sitten tämän voisi sijoittaa vaihtoehtometallin kategoriaan. Bändin soitto kyllä vakuuttaa. Kielisoittimien soundi on vahvaa, rummut vaatisivat vähän enemmän tilan tuntua. Soittajat osaavat hommansa!
0   +1 +2
 
9
DJ Spora 02.02.2011
Aika kiero soundimaailma. Sopiva sekoitus tumppuista ja heleää soundia. Minä pidin. Soittokin on sopivan menevää.
0   +1 +2
 
Nyt ei kolina kolise. Alusta tuli mieleen että parikin biisiä soi päällekkäin. semi alice in chains meno. Ei nyt muutenkaan osu musamakuuni. Hiomista vaan. Ei kuitenkaan ollut paskinta tätä lajia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat