feat. Groundbreaking - Riisto

Stocco | 01.01.1970 | Experimental
4:22

1.7.2002 135BPM Logo ©Enki

Kesäloma tuotos. Vokaaleissa "Hardista" tuttu jannu. "Oikeaa" musiikkia tulee taas sitten joskus...

8.17   1648 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=4010
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 10.03.2006
Ei se oikea lehmä ole. Hyvä imitaattori vain ja ei, se en ole minä eikä kukaan nainenkaan :)
0   +1 +2
 
dbgirl 10.03.2006
Onko toi lehmä?!?
0   +1 +2
 
JamesMercy 04.02.2006
Öö. Alun älämölöt kuulostavat pelottavilta. En tykkä semmoisista, tulee ikävä mieli. Tuo rummuttelu on jo paljon kivampaa. Kumiankanpuristeluääni / tjsp on ihan hauska efektinä, mutta rupeaa kyllä aika nopeasti tökkimään. No sulautuu se sitten ihan kivasti noihin muihin kolisteluihin. Tuo rumpubiitti on kyllä ihan hyvän kuuloinen. Jotenkin tästä tulee Stomp vahvasti mieleen, kuulostaa vain reippaasti sitä paremmalta. Ja hauskemmalta.

Kyllä tämä aikansa viehätti. Parhaiten voisi toimia vaikkapa jonkun kokeellisen animaation soundträkkinä, pelkiltään tätä tuskin tulen koskaan toiste kuuntelemaan.
0   +1 +2
 
8
Tää on aika hauska. Noi lehmä/reimes äänet kyllä pelottaa... (Jos satut tuntemaan reimeksen ni ymmärrät kommenttini "syvällisen" merkityksen). Hyvä idea kuitenki.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 15.10.2005
Hah, todella erikoista, lehmien ammunnat saivat sellaisen tunteen aikaan, jota harvoin mistään saa, nimittäin pahoinvointia se aiheutti hiukan. Hmm, taustalla muovipullojen tamppaamista maahan ja jotain muutakin, rumpuja ja muuta kahinaa ja kohinaa, ihan hyvä idea, joskin hieman ärsyttävä.

Mielenkiintoista tavaraa jälleen tarjoillaan...
0   +1 +2
 
8
Cerefi 18.06.2004
Lehmän ammumista, muovipullon hakkausta, pikku-ukon vikinää. Mitä muuta tarvitaan experimentaalin tekoon? No kenties taustan? Tulee jossain vaiheessa. No kenties rytmin sitten? Ei ole tulossa. Järkevät soundit? Ei tule eikä tarvita. Kyllähän tämä experimentaalina menisi, mutta ei minään muuna.
0   +1 +2
 
9
Shah 15.01.2004
No, johan olikin aika minunkin vihdoin ja viimein tutustua mr. Pschiozzon, "tarjontaan"... EX-peri-mental nimikehän se sitten johti että juuri tähän biisiin ensimmäisenä päädyin. :) Kerrotaanpas heti visioista: Tuli mieleen leffat Eläinten vallankumous ja Babe-possun seikkailut! Navetan elämän ruohonjuuri-, vai pitäisikö sanoa; heinänjuuritasolla, voi olla mitä omalaatuisin meininki. Kirput ja luteet eivät ole moksiskaan lehmistä, joilla on ihan oman shownsa taustalla. Huomaa tästä kyllä että Stocco, pidät klubikamastakin. Musiikin & rytmin olennaisilla ensiaskeleilla ei tarvitse pitkälle mennäkään, kun sitä pystyy jo luomaan minimalistisesti. Kyllä, kesällä lomaillessaan voisi luonnon keskellä olla aivan pirun hyvä meininki, vaikka pelkän djemben, bongorumpujen ja huilun kanssa. Tsekataanpas biisejäsi lisää...
0   +1 +2
 
8
Piiska 17.12.2003
Wauu! Rytmiä ja pauketta! Experimentaliseksi aika helvetin hyvä! Alku kesti kyllä turhan pitkään, mutta ei se mitään. Loppui aika yhtäkkiä joka oli huonoa. Teki melkeen mieli kuunnella tuota pidempään. Hyvä fiilis tuosta biisistä kyllä jäi. Tekee mieli koko ajan rummutella sormia pöytää vasten kun istun tässä! :D Voisin jopa tykätä kuulla tällasta lisää.
0   +1 +2
 
10
Twight 15.11.2003
Ihan alkaa kutittamaan kainaloita kun kuuntelen tätä! HAH, ja väreitä.. AAAAH! Upee biisi! Hullua. Pulloo pöydän kulmaan.. Hehe! Mainio suoritus!
0   +1 +2
 
10
Aitto-oja 22.10.2003
Se siitä hehkutuksesta...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat