World of mystery(Psychedelic Jam)

5:53

uusi musiikin tyylisuunta;Mystery Metal.

9.43   1476 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 106147 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Lapsi_ajassa 05.10.2005
Namm, kitaraulinat tuovat mieleen suursuosikkini Frippin ja Belewin yhteistyön. Psykedeelistä on todella ja aivan mahtavaa. Tämähän on suorastaan progea. Mainiosti soitatte yhteen. Basson häröily on myös mahtavaa. Tätähän kuuntelee ilolla vähän happoisissa fiiliksissä
0   +1 +2
 
Siddhartha 09.06.2005
tuoksuu tuulessa...toi 1:20 tapahtuva rytmin muutos on hiaano ja mihin se siitä menee...mukavaan laimeilevaan happolandiaan... ja lopuks tuonne kitaran luomalle tähtikartalle, jonnekin kauas,hyvin kauas...izziä mukaillen, helvettiin hevimeteli!!!!
olisin kyl varmaan nauttinu enemmän tästä ilman lauluja.
0   +1 +2
 
8
Mitä tähän enää voisi sanoa:?
Treenikäppä kamaa. onpahan pojilla llut hauskaa.
0   +1 +2
 
9
theplan 07.01.2005
Toden totta, melkoisen psykedeelistä jamitusmeininkiä, mystistä tunnelmaa! Se kylläkin tekee arvostelun vaikeaksi, että soundit on vähän mitä on ja biisissäkään ei välttämättä ole päätä, ei häntää.

No ei hätää, tykkäsin tästä yllättävänkin paljon edellämainituista asioista huolimatta. Mielenkiintoisia riffejähän tässä oli ja tasokasta soittoa, vaikkakin free-pohjalta. Ja kyllähän tästä ihan hyvin selvän sai vaikka soundit eivät olleetkaan studiotasoa. Armoton avaruuskitaravingutus toimi mulle loistavasti! Tuollaisella lähtee hyvin putkista karstat. Ja korvakäytävistä! :)

Laulusuorituksista en ollut kauhean innoissani, mutta tunnetta niissä kyllä piisasi... Livenä toimis varmaan vielä paljon paremmin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat