Keijulehdon Juhlat

Taukohurina | 11.03.2003 | Classical
3:03

Kaunosieluinen hauras ja herkkä keijutanssibiisi. kuuntele ja ihastu

8.00   865 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Alvick 12.08.2003
Oiii... Kun biisi alkoi niin ajattelin että tästä voisikin kehittyä jotain aivan ensiluokkaista. Taustasyke namia transsiinvaivutustyyliä, ihanan heleät kumman progemaiset chordit... Ideoita alkoi tulla..
Mutta häh?? Koko biisihän jatkuu samanlaisena alusta loppuun! :( Olin vähän pettynyt. Idea on kyllä mahtava, samoin tunnelma, tulee mieleen lähinnä joku Peter Gabrielin leffasoundtarckibiisi, ja sountrack-tarkoitukseen sopisikin erittäin hyvin, tosin ei näin pitkänä. Mutta kun muuten vaan kuuntelee niin alkaa puuduttaan ja hermostuttaan kun ei etene mihinkään. Ja biisi voisi alkaakin vähän hitaammin, ensin tausta, sitten vasta "keijuäänet" myöhemmin mukaan. Myös loppu on turhan hätäinen. Heh, tästä voisi olla kivaa tehdä remixi.. :)
0   +1 +2
 
8
Niina 27.07.2003
Mulle tästä ei kyllä ihan ekana keijut tulis mieleen =) jotenkin liian raaát noi taustat. Korkeat äänet jees, niissä oli sitten sitä keijumaisuutta.
0   +1 +2
 
8
traumacoma 20.03.2003
Huh, kun tää alkoi tulee muln eka ajatus oli se että täähän on aika skeidat housuihin tuovaa äänimateriaalia (vainoavaa?) mutta keskustelu irakista ja miekkarista ajoi mut huoneesta ulos ja vasta nyt pystyn rauhassa tätä kuunteleemaan loppuun asti.
Taustalla sointuilevat muodot tuovat kyllä mieleen hauraat ja herkät keijusysteemit, yhdistettynä tälläiseen monotoniseen midhorroriin tää on aika mesee. kuin introna jollekin .
Tylyhkö lopetus:(
Tällä olisi paljonkin kehittymismahollisuuksia..:)
0   +1 +2