Little by little

Taukohurina | 24.06.2003 | Ambient
7:14

Warm and soothing balm for the wary This song turns into a treat near the end.

9.00   837 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
frank nahkiainen 02.10.2005
kummallista avantgarde avaruus härpötystä,mutta silti piinavan addictoivaa?
0   +1 +2
 
avaruupoppista! arvasin, mut ei hätiä lydeltäkin löytyy:)
0   +1 +2
 
avaruupoppista! arvasin, mut ei hätiä lydeltäkin löytyy:)
0   +1 +2
 
Haava 30.10.2003
Aloitus ääni oli muuten hyvä, mutta siitä syöpyi aika paljon fiilistä, kun sitä soitettiin erilaisilta korkeuksilta... Muuten kaikki kilinät ja kolinat innostivat ja antoivat hyvän pohjan melodiallisemmalle materiaalille... Raa'asti kirkuvat äänet remivät hyvin mehuja irti kuuntelista juuri hyvissä paikoissa... jossain 2:50 kohdalla ollut melodiasoitin, joka jatkoi soolona vielä pikään yli biisin puoleli välinkin (Se toot ääni, joka veti melodiaa) oli välillä aika inhottavalla tavalla epävireisen kuuloinen tai jotain... Se vähän söi fiilistä biisistä.. Se on sääli, koska muuten tuo rauhallisempi "jännitykseksi" muuttunut kohta oli hyvä siinä keskellä... ja se sitarin kuuloinen näpäytys soitinkin oli ihan jumalallisen mainio ääni. Lopun lo-fi täustä ääni taas lämmitti sydäntä.. Etenkin sen särkevän ulinasoittimen kanssa, joka kävi ihanasti korville. Asennetta. Lopu8n kakofiniaat taas epävireisyyden istuvat ja se kuullosti hyvällä tavalla epävireiseltä.. Erittäin "laadukas" ja fiiliksiä puskeva kappale. Tästä minä pidin., sen mutamista virheistä huolimatta.
0   +1 +2
 
Alvick 12.08.2003
Hmm, tässäpä meillä on mielenkiintoista matskua: häiritsevä miksaus, jos yrittää kuunnella lujalla korkeat ja karkeat äänet raastaa korvia.. "säpäleinen" rakenne, ei tiedä onko enää edes samaa biisiä puolenvälin jälkeen jolloin menee meluksi.. sekä hyviä että karmaisevia soitinvalintoja.. upea jotenkin alkukantaisen herkullinen taustahurina + perkussiot.. kamalia nopeudenvaihteluja ja sävellajista uloshyppelyjä, varsinkin alku jotain aivan järkyttävää..
Ja loppujen lopuksi aivan ihanan hypnoottinen tunnelma.

Mitä ihmettä tästä pitäisi ajatella..?! En osaa arvostella.
Taidan joskus kuunnella paukuissa tai vaikkapa prkl kärpässienissä ja sitten kokeilla uudestaan... :-P
0   +1 +2
 
traumacoma 18.07.2003
lupaava alku. Junnaa väliin ehkä hieman liiankin paikoillaan mutta ohimenevää...45 sekan aikaan tulee hämy ruotsinlaivafiilis, mitäh..
etenee.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat