Vuosaaren ska-metro

3:50

raunion ehdotuksesta yritimme ristisiittää noisen ja skan, mutta jossakin vaiheessa homma lähti totaalisesti avantgarden suuntaan; hienoa soittotaidotonta livejamitusta kuitenkin!

9.75   615 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
_Haven_ 26.05.2007
En tiedä oliko teillä tarkoitus tehdä millaista musaa mut tää sai mut ainakin nauramaan ääneen - ja lujaa!! :D täs on outo meininki, vähän on ku kävelis kaupungilla erinäisillä aineilla pumpattuna.. ei niin että mulla ois kokemusta.. eikä siis millään pahalla, tää on loistava! :D
0   +1 +2
 
10
Aivan loistavaa menoa! Paras kohta tuli kun toi huilu jossain 2.3 minuutin kohalla...!
0   +1 +2
 
10
Olen kerran vahingossa matkustanut metrolla, oli juuri tällainen kokemuksellisuus pinnassa, ikäänkuin pelotti vaan ei sittenkään, outoja ihmisiäkin oli siinä vaunussa, eivät puhuneet mitään minulle.

Mutta teillä on ollut Onni matkassa kenties Taistokin ja Uskokin, koska joku teille on puhunut, ilmiselvästi.

Onko metrossa muuten konduktöörejä, se ei selvinnyt minulle?

Minulla oli eväätkin mukana, mutta olin jo siellä mihin olin menossa ennenkuin sain ne kaivettua käsveskuni pohjalta ja eväät kädessä seisoin sitten asemalla. Oli se jännä reissu.
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 18.01.2005
Kummallista.... Eräs toinenkin bändi nimeltään Ksylitol on myös tehnyt tällaisen biisin.... Siinä on täsmälleen samanlainen kitarariffi(jos tuo on kitara).... En muista biisin nimeä....
Tuo laulu löi meikät kokonaan yli laidan, mutta onneksi huilunsoitto pelasti kokonaisuuden lopulta....
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta