Peaches

5:22
8.67   2154 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Cerende 25.10.2005
Kauheen vaikea biisi kommentoida jostain syystä, en osaa analysoida, että miksi.
Soittajat osaa hommansa ihan perkeleen hyvin, kaikki on harkittua ja suunniteltua ja testattua ja toimivaa.
Laulajalla on kaunis ääni ja laulutaitoa, mut särkyy liian korkealle mentäessä joissain kohissa ja välillä muuttuu yliääniseks ulinaks, kun mennään äänialan ulkopuolelle selkeesti.
Biisin alku on tosi hämäävä, mut onneks meininki siitä muuttuu tarpeeksi ja sopivan nopeasti.
Hienoa ja valmista, mutta. Ei jääny oikeen yhtään mitään käteen. Kelannu nyt ehkä viiteen kertaan läpi ja vieläki ainut mitä jää mileen biisin loputtua on lauluääni.
0   +1 +2
 
10
Panda Storm 20.07.2004
hämähämähäkki... mulla sekoo pää. tää on oikeasti hyvä yhtye. Varsinkin kosketinsoittajaa pitäis kyllä saada enemmän esille, on niin prkleen hyvännäkönen jamppa. Treffeille ku pääsis koko ryhmän kanssa...
0   +1 +2
 
8
rytmiryhmälle pisteet. laulaja kuulosti älyttömän hyvältä kun lauloi alemmalta, mutta ääni ei kestä korkealla.
sävellyksenä ihan hyvä, maltilla soitetut kitarat toimivat myös.
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 27.05.2004
hyvät on soundit, soitto tarkkaa, laulu istuu hyvin biisiin. bueno!
0   +1 +2
 
9
äidin susihukka 20.05.2004
Tyylikästä lajin sisäisesti. Lajin sisässä myös numero. Miksaus on tosi taitavaa: laulaja on saanut tilaa. Tässä on käytetty lo-fi sekä hi-fi -ominaisuuksia, ja meinaan tällä sitä, että raskas, kova rock ilmentää korostetusti maailmallista teknologian ylivaltaa: tarkoituksellista, "ihanan" tuskaista lo-fi -meteliä, missä äänet sekoittuvat ja peittyvät keskenään MUTTA harkitusti. (Apua, tuliko miinuspiste huutamisesta!)Toisaalta taas "luonnonääni", laulu on miksattu kuulumaan ja erottumaan vivahteita myöten, mikä taas on tämmöistä high fidelityä, ääni kuuluu puhtaasti ja korkeatasoisesti. Kaikki tässä on harkitun toteutettua. -Kuulin hard rockia aiemmin klubeilla, nykyään en juuri .
0   +1 +2