Malevolent

5:28

Unelmia ja toimistohommia.

Äänitys & Miksaus: Tuomo Korander & Mika Varis
Tuotanto: Mika Varis
Kansitaide: Mika Varis

9.00   441 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
MJ Antipope 08.04.2010
Muistaakseni aiempia tuotoksia kommentoidessani taisin teitä hehkuttaa yhdeksi mielenkiintoisimmista bändeistä täällä. No eipä tarvitse ottaa sanojaa takaisin, ainakaan tämän ekan biisin takia. Alku oli kyllä sellainen, että "mitä vittua, onko tämä sama bändi jotain aloin fanittamaan joskus vuosi sitten!" No on se, minuuttia myöhemmin ei ollut epäilystäkään.

Tämä on minun korvaan niin valmiin kuuloista kamaa, että en viitsi alkaa näsäviisastelemaan, vaan aion nauttia musiikista sellaisena niin kuin se on tarkoitettu, eli kuunnella enkä ruotia.

Sori, nyt ei irtoa tosiaan mitään rakentavaa, tehkää jotain väärin, niin ehkä sitten.
0   +1 +2
 
8
Khone 31.03.2010
On se vaan rouhea tämä biisin kantava rokkiriffi. Elävää matskua, josta tulee kivasti svengiä kun ei ole mualiman viimeistellyintä ja kvantisoitu midillä loppuunsa iskut yms. Miinusta joutuu antamaan äänimaailmasta, joka allekirjoittaneella kuulosti jokseenkin tukkoiselta, jossa kitarat oli liian pinnassa ja rummut jäi vähän liikaa taustalle. Voinee tosin johtua ihan siitäkin, että itse tekisin yleensä kaiken varmaan täysin päinvastoin ja laittaisin rummut aina liian kovalle... :) Laulut olis voinu ehkä kans olla tiukemmin pinnassa vielä, ne ehkä olis johdatellu biisiin mukavammin sisälle. Mutta, biisissä on urkusoolo, jolloin biisi ei voi olla huono. :D
0   +1 +2