Virus

Tilt | 09.12.2004 | --
4:11

Siitä se sitten lähti.. nimen keksin noin vaan sattumalta mutta lopujen lopuksi se sopii biisiin oikein hyvin

kommentoikaa ja arvostelkaa kiitos

Genren jätin väliin kun en sitä taaskaan tiennyt

7.00   745 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=100954
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lemon Sound 03.03.2006
Aivan MAHTAVA biisi. Erinomaisesti yhdistetty metallia ja electricciä / trancea! Pidin erittäin paljon. Teeppäs vastaavia lisää. Mukava nähdä että musaa on tekemässä joku joka sitä todella osaa tehdä! 9+

\,,/Tilt - Virus\,,/
0   +1 +2
 
9
Lemon Sound 03.03.2006
Aivan MAHTAVA biisi. Erinomaisesti yhdistetty metallia ja electricciä / trancea! Pidin erittäin paljon. Teeppäs vastaavia lisää. Mukava nähdä että musaa on tekemässä joku joka sitä todella osaa tehdä!

\,,/Tilt - Virus\,,/
0   +1 +2
 
MGynther 25.03.2005
Kunnon häröä. Niin pitääkin olla. Tyylikkäitä synasoundeja. Rumpusoundeihin vielä lisää munaa ja reilusti. Kitarassa tuollainen ihme surina tavallaan toimii, mutta ainakin välillä olisin halunnut kuulla miehekkäämpää jyräsoundia. Ei enää paljon naurata toisella kuuntelukerralla, en taida kuunnella kolmatta kertaa.
0   +1 +2
 
7
kitara 2 24.02.2005
Hei mulla on kans mt-2 mulineksi.Aika tappo särö vai hä.En oikeen saanut käsitystä et mitsä tästä oli kyse,mut meininki oli hulvattoman nopeeta.Jonkinsorttista kaaos teoriaa havaittaviiss....no okei mitä mä mistään tiedän!!!
0   +1 +2
 
6
trikrank 17.12.2004
Minua häiritsivät kaikkein eniten soundit. Joko niiden munattomuus, tai epätasapaino. Syntikka-soundit olivat mielestäni aivan hirveät, ja kappale olikin parhaimmilaan, jyrätessään vain kitaran ja rumpujen voimin. Rummuissa pääsemme tähän epätasapainoon; siinä missä teknobiitti jytää ihan mukavasti, hukkuu koko rumpuraita tuplabasari, tms. "normaaleissa" rumpukohdissa täysin. Menee siis munattomaksi tikutukseksi. Riffittely oli ihan hyvää, mutta sen teki arvottomaksi pintaan hyökyvät, karmeat syntikat/samplet, niin soundillisesti, kuin sointukuvioiden osalta.

Onhan tässä potentiaalia, kyllä. Mielestäni seuraavaksi kannattaa panostaa siihen, että soundit kuulostavat hyvältä. Varsinkin rytmipuolella tämän tyylinen metalli vaatisi sitä jyrää ja jyskettä. Kokeilemalla ja miksailuun vielä hiukan enemmän panostamalla jatkaisin.
0   +1 +2
 
6
Bitten 17.12.2004
Joo, kyllä tossa oli vähän metallia, mutta vain jotain yksitoikkoista rankutusta ja jotain kvaak kvaakkeja. Huonosti toteutettu. Yritystä kyllä riittää
0   +1 +2