I

T.O.M.E. | 12.01.2009 | Black Metal
14:10

Raita 1/3 (levyn kokonais kesto 35.16 min)

9.07   1184 kuuntelua

Kappaleen sanat

everything... everything ended
before it even got started
power of the first pulse
of universe
founder of hell

you are there even if you're not dead

life and death only concepts
which both we fear
but which one do we trust

the stains in nature, signature of man
is commitment to a fleeting chaos
a deal that cannot be undone
destruction and dispersion of souls shall become

the self-ignited bridges behind us
yet we still try to escape through them
the burnt bridges behind us (now)
ahead destination... which we have been created...

...the dimension in six feet deep

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 24.04.2014
Vieläkin yhtä hyvä biisi. Kaikki pelaa ja toimii yhteen niin loistavasti!
0   +1 +2
 
_Panzerfaust_ 15.11.2012
Suvannot ovat pakollisia T.O.M.E.:n ulosannissa. Sama kun pohtisi tarvitseeko ihminen jalkoja, silmiä, röökiä, bisseä, jne. Kiitos Prometheus mestarillisista ambient hommeleista! Jos tätä projektia joskus jatketaan, niin lahjakkuuttasi tarvitaan jälleen ;)
0   +1 +2
 
Prometheus 29.10.2012
Joku puhui noista suvantojen tarpeellisuudesta? Voi johtua ihan siitä, että tein noita suvanto juttuja levyllisen kuulematta itse biisiä (vielä 200km etäisyydellä muustä bändistä). Panzerfaust nappasi sitten niistä parhaat levylle. En osaa sanoa itsekään ovatko suvannot tarpeellisia? Välttämättä niistä ei olisi tullut sen parempia vaikka olisin kuullut biisin ja sovittanut suvannon biisin rakenteeseen. Ehkä tasapaksumpia? Nyt rauhallisten suvantojen ja raa-an black metallin sekasikiö saa enemmän pimeämmän vaikutelman.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 01.03.2009
Tässä kyllä onnistutaan salakavalasti tekemään tuoretta kamaa, vaikka ensialkuun syntyy vaikutelma jonkinlaisesta old-school retroilusta.
Biisistä tekee erityisen mielenkiintoisen päällisin puolin hyvällä tavalla monotoniset riffit, joihin kuitenkin laitettu yksityiskohtia ja koukkuja.

"Laulu" on kyllä tuolleen kivan alkutuskainen, mutta jää kokonaisuuden heikoimmaksi lenkiksi. Ilmaisusta tulee hieman turhan herkästi mieleen ne muutamat bändit tai levyt joilla laulu on toteutettu vastaavalla ulinalla (paremman sanan puutteessa). Mielestäni laulu kaipaisi jonkinlaista luovaa tuulahdusta, mikä on kyllä selvästi vaikuttanut biisin muuhun toteutukseen.
0   +1 +2
 
Hank Helvetic 31.01.2009
hyvä biisi tämä taitaa olla, mutta en voi sanoa varmaksi ennen kuin olen sen kuullut. Kuuntelen sitten paremmalla ajalla, että voin narista ja vittuilla jokaisesta kohdasta joka ei ole parempi kuin Under the Funeral Moon, Hordanes land tai Timeless Reign.
+1   +1 +2
 
9
leif&lars 25.01.2009
Parasta kuulemaani Panzerfaust -settiä niin biisin kuin soundienkin puolseta.
Ei löydy oikeastaan mitään narisemisen aihetta. Laulu on tässä ehkä eniten kysymyksiä herättävä juttu. Ei huono ratkaisu tämäkään silti.
Aika Shining meiningillä lähdetään liikenteeseen IMO.
Pitäisi kuunnella kymmeneen kertaan biisi putkeen, että pystyisi arivoimaan noiden suvantokohtien tarpeellisuuden. Eivät ainakaan toistaiseksi häiritse.
Joskus vaan tuppaa tulemaan sellainen fiilis, että onko tähän nyt lätkäisty tällanen kun ei olla muuten oikeen saatu hyvää riffiä soipimaan perään...
Toisaalta enpä minä normaalistikaan kuuntelemaani musiikkia näin tarkkaan anaalisoi joten kyllä tätä varsin onnistuneena biisinä voi pitää varsinkin siinä valossa kun tämä on näinkin pitkä.

Demoa odotellessa.
0   +1 +2
 
I.V 21.01.2009
Ei valittamista. Parasta matskua mitä sulla täällä on. Puolen välin jälkeen olevat "suvannot" oisin ehkä miksannut hieman toisin, kitaraa molempiin kaiuttimiin. Nyt tuntui että fiilis hieman kärsi siitä, ainakin näin kuulokkeet päässä. Itse saan myös enemmän irti biiseistä jos näen sanat. varsinkin tän tyyppisessä vokalisoinnissa ois kiva maiskutella miten mikäkin sana on ulvastu.
0   +1 +2
 
10
hellboozer 21.01.2009
no voi vittu!!!
0   +1 +2
 
9
Total support. Hankintaan menee kunhan ulostuu.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 18.01.2009
No johan nyt...piipahdin tänne ekan kerran valovuosiin,ja oitis vastaan tuli kunnon krapula biisi....
Äärettömän rujolla otteella toteutettua sielun riivaus musaa tässä...
Soundit ovat hiomattomalla tinkimättömyydella marinoituja....Tässä on sopivasti garagea yhdistettynä ambienttisiin trippisiivuihin,jotka ruuvaavat ruuvin kerrallaan kuulian raadeltuun synapsiin.....
Viimeistään vocaaliosuudet sen tekevät....Nimittäin vievät pahoinvoinnin tasolle,jossa porakone on mieto käsite....
Synaporinat tukevat tätä Sunnuntain hienoa mielialan vääntelyä....
Saatana...Kyllä tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta