Love Story feat.Leblos arons

Totuus&Huijaus | 21.09.2007 | Hip-Hop
4:04

Siinä meijän eka biisi.. nauttikaa :)

8.00   1511 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=294517
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Noison 04.11.2007
Olin kuullu tän kappaleen jo aikasemmin, mutta päätin nyt tutustua vähän tarkemmin tähän kun löysin tän täältä ja innosti kyllä oikeestaan sen verran, että ajattelin kirjottaa vähän jonkun näköstä palautetta.

En normisti kauheesti oo hipidihopelista tykänny, mut biisissä on kyllä mukavan pehmee, uninen ja rento meininki. Kaikki ainekset mitä tarvitaan biisiin jonka aiheena on rakkaus ja tunteet. Vuosisadan rakkaustarina siis on vain signeerausta vaille valmis. Biisi on tuotannollisesti oikein laadukkaan ja hyvän kuuloinen, todella hyvän kuuloinen ekaksi biisiksi. Etäinen ja kirkas akustinen kitara kauniilla sointukierrolla on oikein mukavaa kuunneltavaa ja naisen utuinen sekä kaunis ääni saa kyllä olon oikein rennoksi. Beatti toimii moitteettomasti paksun bassosoundin kera ja yksitoikkoinen rakenne toimii kyllä paremmin kuin hyvin. Vaikka normaalisti ite kaipaan sitä variaatiota ja vaihtelua biisiin, niin ei tää kyllä semmosta kaipaa. Ainut mikä mua varsinaisesti hämäs oli tää delay-efektin runsaus, joka tekee biisistä vähän etäsen kuulosen. Hitusen likaa kaikuu kyllä välillä, mutta sen ootte onneks tajunnu muokata pehmeeks ja jättää sen mahdollisimman minimaaliseks. Se kyllä toisaalta luo mukavan unisen äänimaailman ja peittää kaikki aukot. Sanotuksista se positiivinen sanominen heti ekana, että ei ainuttakaan kirosanaa, vaan ihan sivistynyttä normaalilla puhekielellä ladeltua riimittelyä. Hiton hyvä homma kyllä, hyvä jätkät! Ainut vaan, että suomenkieli ei oikein soinnu yhtee enkun kanssa. Toi lopun enkku osuus vähän karmas aluks, mutta kyllä siihen tottu kun tän oli pariin kertaan kuunnellu. Taustalla looppavista vokaaleista en kyllä valita, ne on oikein hienon ja puhtaan kuuloset.

En kai enää muuta sanottavaa löydä, kun että tää on kyllä tosi kova biisi ekaks julkasuks. Tätä on ilo kuunnella ja tästä tulee hyvä fiilis. Jos oon rehellinen, niin oikeestaan tykkään tästä. Tää iski oikeesti meikäläiseen. Eikun vaan uutta rautaa työstämään niin tätä menoa pääsette kyllä vielä isompiin piireihin. Hyvää työtä, jatkakaa samaan malliin! Kiitti tästä ja kuulemiin.
0   +1 +2
 
Leblos Arons 08.10.2007
Hyvä Pojat riimeis.. hyvää ... týkäsin ´noissa..!!!
0   +1 +2
 
10
Subwooferi 28.09.2007
meijän luokkalainen nico houriainen rakastaa sua
0   +1 +2
 
10
Subwooferi 28.09.2007
oot nii hyvä saisin ko sun numero oooooooooooooooooooooooo aaaaaaaahhhh
0   +1 +2
 
10
Subwooferi 28.09.2007
oon sun fani oikeestii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
10
Subwooferi 28.09.2007
oot nii vitun hyvä oikeesti poon sun fani
0   +1 +2
 
7
Dev-ill Beats 27.09.2007
eka biisi niin ei viiti rankalla kädellä arvostella ;)
biitti ihan ok mutt amiksaus kusee niinku muutenkin koko biisissä
saa parantaa äänenlaatua
heität ihmeen hyvin jos tämä on eka biisi
kyllä jätkillä on potentiaalia hyväksi artistiksi kuhan vaan hiotte vielä
0   +1 +2
 
7
optiikka 21.09.2007
biitti on ihan ok.flow on ekaks biisiks iha ok. vähä aihe kyl jo kulunu
0   +1 +2
 
8
LoCa 25.09.2007
Biitti on tosi kiva! Kuka sen on tehnyt? Toi alku on tosi hyvän kuulonen :O Sanatki on ihan kivat ja flowt rullaa myös hyvin ;)
0   +1 +2
 
6
-Esteetti- 22.09.2007
liikaa perusriimejä,tylsä biitti, tost aiheest kuultu tuhansii parempii vetoja..miksaus puoliki vähä jääs!treenii treenii treenii
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta