Love ur own ZEN

ToxicSound | 28.10.2006 | Trance
3:29

Nopee parin tunnin vääntö on tässä.

8.63   1494 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Holmström 16.12.2006
Tässä on soundeja joita sun pitää ottaa oikeesti haltuun... nämä toimivat aivan erinomaisesti... Pienellä fixaamisella jotta saadaan lisää syvyyttä... Kikki pitää saada jykeväksi ja kantavaksi voimaksi, sitä ei saa kadottaa siten että jää taustalle usvaan. Se joko katkaistaan oikeassa rytmissä tai pidetään täysimittaisena mukana.
Yksinkertaisella idealla saadaan laajamittaista ääntä maailmaan... Sitkeyttä, työtä, täysillä vääntämistä... aivan loisto juttuu teet... Tee lisää... Yritä ottaa tämän biisin perusideat ns jatkojalostukseen. Tee eri versioita kääntämällä FL:n kaikki mahdollisuudet läpi... Rohkeaa testaamista. Taistele konetta vastaan... Kuullostaa että olet äänimaailman sitkeä taistelija...

Kokonaishallinta alusta lopetukseen hoidettu hienosti :)
0   +1 +2
 
10
Tavallista ja tavallista NO.
Musiikkihan on tavallista.
Tämä oli taivaallista.
0   +1 +2
 
7
D-Beat 29.10.2006
No Mercy tuossa sanoi tästä melkein kaiken oleellisen, jota itsekin ajattelin. Rumpupuoli on tosiaan rakennettu hihatin ja basarin varaan. Ja kun tuo biisi muutenkin menee aika pitkältä jatkuvasti samaa juttua ympäri (tota melodian tynkää lukuunottamatta), niin eipä tästä kauheasti käteen jää.

Tosiaan parin tunnin hutaisu varmasti, jota kannattaisi kyllä hioa edelleen kohti kunnon lopputulosta kun tässä nyt potentiaaliakin olisi ihan ok fiilistelyy. Lisää vaihtelua ja jykevämmät saundit niin ihan jees tämä saattaisi olla. Nyt menee 7½
0   +1 +2
 
9
Herz 28.10.2006
minen pahemmin mittään tiedä trance musiikista ja suuri tukia olekkaan koko genrelle.
saundi tuntu mukavalta korvaan ja tätä kuuntelee mieluusti. kiva sentään että biisissä oli hiukan liidi rytmin vaihtelua ettei totaalisen kokoajan samaa vaikka välillä tuntuikin siltä.. henk.koht mielipide että musiikkisi on kehittynyt.
kyllä tästä paukahtaa 9.
0   +1 +2
 
7
DJ Smash 28.10.2006
Aika kivan melodisesti alkaa, kieltämättä varsin onnistunut alku. Odotukset ovat korkealla, mutta mitäs? Kiksu peittyy kaiken melodisuuden alle, ja se on kyllä harmi. Koska melodiat iskee tosi, tosi hyvin. Ja muutenkin esimerkiksi lautasista tai clapeista tms, ei ollut tietoakaan. Mutta melodiat olivat todella hyvin tehtyjä, mutta ikävä kyllä se ei koko tilannetta pelasta.. 7½, joka pyöristyy seiskaan.. mutta siis kuten jo sanoin, niin melodiat ovat tähän astisistasi parhaimmat.
0   +1 +2
 
JamesMercy 28.10.2006
Jännä nimi biisillä. Välttämättä mitään hirveän seesteistä tai muutenkaan zenimäistä en tästä löytänyt, mutta väliäkös kai tuolla. Melodiapuoli on kyllä aika vetävä, sen voi myöntää heti ensimmäiseksi. Nuo phaserin läpi kulkevat jutut tuntuvat erityisesti aika mukavilta. Rumpupuoli on paitsi tyypilliseen tranceen kuuluen omaan korvaani pirun tylsä, myös soundillisesti aika heppoinen. Vähän tiukemmin ja muhkeammin saisi vetää. Nyt jää semmoiseksi liukuhihnamusiikiksi. Ihan hauskoja soundeja tosiaan tuolla melodiaosastolla, nuo 2:20 kohdilla alkavat kikkailutkin ovat ihan miellyttäviä. Helppoja, mutta toimivia.

Sen nopean valmistumisen huomaa paristakin kohdasta. Ensinnäkin soundit ovat aika hiomattomia, rumpupuoli kaikkein selkeimpänä aika aneeminen. Kokonaissoundi on toki tasainen, mutta potkua siitä ei tunnu löytyvän oikein yhtään. Laiska ote. Lisäksi rakenteen monotonisuus tiputtaa pisteitä pois - tässä nyt vain mentiin sama juttu pariin kertaan läpi, toisella kerralla uudella melodialla lisävarusteltuna. Tylsää semmoinen. Lisää eloa, variaatiota ja eeppisyyttä mukaan. Mutta mutta, aika hyvä ohjenuora kyllä on, että kappaleen valmiiksi tekemiseen "parin tunnin vääntö" on aiiivan liian pikainen urakka. Hutaisun makua.
0   +1 +2
 
Dj Hand 28.10.2006
tää on hyvä biisi, mutta mulle vähän liian peruskauraa, rakennetta ja jotain nostoja & pieniä efektikikkoja säätään väliin niin elävöityis huomattavasti
0   +1 +2
 
7
Extra. 28.10.2006
Perus toimivaa, kuin toimiva esine..
0   +1 +2