Disturbed

Tr3oX | 12.08.2004 | Freeform
7:22
8.91   2620 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=81014
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ElMiguel 19.04.2005
Ana: vaikka en nyt hirveesti tätä genree digaile, kun tuntuu yleensä olevan melko tasapaksuu kamaa, nii kyl nää teidän biisit rokkaa kybäl. Jotenki erilaista, kun mitä on tottunut kuulemaan. Tää disturbed on uppoo ehkä parhaiten.
0   +1 +2
 
Migiz 27.03.2005
Tässäkin biisissä ottaa korvaan toi hooverin laatu. Muuten kaikin puolin hyvän kuuloista menoa ja muut saundit (ku imuri) kuulostaa vitsin huikeilta!! :D

Tai no kickistä puuttuu ehkä hieman dynamiikkaa johtuen sen kaiusta.Hooverin saundia kun parantais ja rumpuihin enempi eloa nii rokkais paremmin.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 12.02.2005
jumalauta mitä menoa.....jotenkin tuntuu että ku pääsee musan makuun niin loppuu kesken..en tiije..johtuuko siitä ku tottunu kuuntelee 70minuuttisia kokoelma levyjä :D.. paikka paikoin samoja sampleja..mutta vokaalit alussa on khyl huippuluokkaa x)jne...tällästä kaipaan lisää :) tosin enempi monipuolisuutta...kiitän loistavasta biisistä!
0   +1 +2
 
5
En tällaisesta musiikista muutenkaan pidä, mutta tämä biisi oli aika vähemmän hyvä. Liian levottomat rummut ja liian vähän musiikkia.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 07.12.2004
Todella agressiiviset soundit ainakin. Tämä nyt ei ole aivan mitä itse kuuntelen, mutta ehkäpä jonkinmoista Drum'n'Bass/BreakBiit rytmittelyä kaipaisi... Aika samaa tahkontaa läpi biisin... Híeno sample tuolla välissä.

Otahan tästäkin kommentista nyt sit selvää =)

Tapio Aartelo
- kommenttirinki.
0   +1 +2
 
10
sarka 07.12.2004
ROAAAAAAARGH!!! Pitkään aikaan ei näin aggressiivista läjäystä oo tullu vastaan. Särjetty kicki suorastaan käskee hakkaamaan äidin päätä hellaan ja työntämään lumilapion naapurinmiehen korvaan. Julmaa bassoa ja raakaa vingutusta... Pidän :) Ainoo huono puoli on paikoittainen liika sekavuus. Vittu tuota ennen viittä minuuttia olevaa biittiä ja filliä :)))) *saa orgasmin*
0   +1 +2
 
8
Boi Cruger 06.12.2004
makeet syna effektit täss...mutt se basso rumpu on aika skeida, samoin snare hitit. Mutt kyll täst 8 droppaa.
0   +1 +2
 
_W_ 06.12.2004
tää oli mulle vähä liikaa...en jaksanu millään kuunnella biisiä loppuun, vaikka yritin. Menee liika konemaiseks mun makuun, joten jätän arvostelun pois. :) Tuo biisin nimi on kyl aika nappi! On varmasti omassa lajissaan hienoa matskua, en vaan tajua näitten päälle yhtään.
0   +1 +2
 
theplan 06.12.2004
Nimensä veroista musiikkia, mutta varsin mielenkiitoista joka tapauksessa. Energinen meininki ja kaikin puolin toimivat soundit.Vahinko vaan, että tää ei onnistu ainakaan tämän hetkisessä mielentilassa säväyttämään. Hektinen ja aggressiivinen tunnelma on juuri nyt vähän liikaa... :)
0   +1 +2
 
8
biisi pätki aika pahasti mun kamoilla,
häiritsi kuuntelua kokolailla..
pätevän kuuloista ja mielikuvituksellista
kamaa, vaikkei meikäläisen musiikin
kuunteluun tällainen musiikki kuulukaan.
sopisi jonkun pelin taustalle,
kuunneltavaksi ei niin hyvin.
aika pitkä..
kasi siitä että kuulosti kumminkin hauskalt.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat