Norm

Tr3oX | 12.08.2004 | Freeform
9:09
9.00   1531 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Migiz 27.03.2005
Turha kirjoittaa kommentteja jos ei tajuu tästä musiikista mitään, käy niinku v*tuttaa semmonen.

KUULOSTAA KYLLÄ HYVÄLTÄ ILMAN MITÄÄN HUUMEITA!!

No joo, saundi maailma tosi hyvä, sellanen synkkä ja sumuinen. Hooveri ehkä "kieku" vähän liikaa. Kuulosti hieman fruityn 3xoscin valmiilta hoover presetiltä. Biisi alkaa ehkä liian hitaasti mutta ihan mukaansa tempaava meininki, ja komppikin mukavan monipuolinen.
0   +1 +2
 
Foto 13.02.2005
Pidetään teknokemut isossa luolassa. Paikalle suunnaton määrä nuorisoa, viinaa ja huumeita. Suljetaan ovet ja soitetaan tätä kamaa aamuun asti. Ketään ei päästetä pois ennen aamua. Ne, jotka vielä aamulla ovat hengissä ja pääsevät ulos, ovat hekin menettäneet järkensä.
Oikeesti, tästä kamasta varmaan pääsee transsiin, kunhan ensin ottaa vähän essoa ja joraa hulluna.
0   +1 +2
 
ylkky 31.01.2005
melkosta jumputusta ei oikein säväytä tämmönen ...................................................................... ....
0   +1 +2
 
6
kuollut_marsu 20.01.2005
Mä en oo ikinä oikein tajunnu tota koko freeform jutua. Täytyy kyllä sanoa että ei tämä silti mikään huono biisi ollut. saundit on kohdallaan. toi biitti kyllä käy hieman ärsyttäväksi loppua kohden..
0   +1 +2
 
Markus Y 17.01.2005
Ensimmäinen reaktio: Mitä helvettiä?!?!?!

Toinen reaktio: mielenkiintoista.

Kolmas reaktio: ei ole meikäläisen musiikkia tämä

Neljäs reaktio: en osaa kirjoittaa arvostelua, kun ei ole meikäläisen genreä

Viides reaktio: yritän keksiä jonkun tekohauskan arvostelun
0   +1 +2
 
Stocco 04.11.2004
Alusta täytyis leikata toi 9 sekuntia hiljaisuutta pois. Makeesti paukuttaa alussa ilman kummempia säätöjä. Mukavan tuntuinen humina taustalla. Hooveri tulee mukaan yllättävästi lätkimään kikin kanssa. Hyvä, että sekään ei lähde heti vetämään mitään hullua sooloa. Alku on aikamoista nostatusta ja tuossa kolmen minuutin jälkeen jo sitä odottelee, että koska paukkuu ja kuinka kovaa.

Sitten valitettavasti biisi latistuukin neljän minuutin paikkeilla. Onneksi sen jälkeen sentään ruvetaan kasvattamaan uudestaan ja nyt on otettu haitsutkin mukaan. Melodia lähtee muuttuilemaan jopa ehkä liian aikasin. OLisi ollut parempi jos komppi olisi nostattanut ittensä kunnon hektiseen ryminään ja samallaa melodiakin olisi vaihtanut kuviotaan hitusen. Tässä on sama ongelma kuin tuossa Disturbedissa, että ei edetä kunnon railakkaaseen menoon. Vaikka alku niin vähän antoikin ymmärtää. Tai sitten tuo eteneminen on vain niin hienovaraista, että tulee vauhtisokeus.
0   +1 +2
 
efunkelist 18.09.2004
Yes! Aitoa polyrytmiikkaa! En muista kuulleeni muuta kuin 4/4 pauketta kun oot mulle jotain levyjä soittanu. Hienoo että teette erilaista pauketta. Ja hooverit *drool* en tiedä miksi tykkään niistä niin paljon mutta mä vaan tykkään.
Tosi hitaasti tää biisi vaan lähtee käyntiin mutta ei se mitn, eihän tää mitään radiolistaystävällistä tarvi ollakaan. Neljän minuutin kohdalla tulleseen raskaaseen kohtaan olisin kaivannut hidasta ja raskasta komppausta ennenkuin olis alkanu toi hektinen vispaus.

Onhan se tietysti tää musatyyli, mutta mä olisin kaivannut jotain melodista melodiaa. Tästä biisistä jää mieleen soundi mutta mä olenkin aika melodiakeskeinen ihminen. Soundimaailma on hyvä, mutta "musiikista puuttuu musiikki"
0   +1 +2
 
10
LostBrotherhood 12.09.2004
Vittu mitä mättöö teillä ollu nää muutama raina mitä oon ny kuunnellu. PleasesMyEars. Tämä (kin).
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat