Blindfold

trisector | 13.03.2004 | Drum'n'Bass
6:47

Synkkää drum'n'bassia Virus- ja Metro-levymerkkien hengessä. Tarjolla siis tasapuolisesti sekä leveää atmosfääriä ja möyheää basson ja rummun yhteisjyristelyä.

9.00   2395 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
accent 30.07.2007
Aivan totaalisen hävytön subibasso ja kiva rumpuhakkausmeininki, toimii kyl! Onneksi on tuo radiosysteemi nykyään niin löytyy tämmöisiä helmiä. Vaikka voisi tämä olla sisällökkäämpikin, ehkä jotain koukutusta vielä puuttuu.
0   +1 +2
 
rokken roll för ever määäääään!!!!! toimii, mut joo.... ehkä tästä kyllä puuttuu joku juttu.... näin hyvällä ammatti sanastollani. äässi.
0   +1 +2
 
10
fallen_angel 01.11.2004
mennään tosiaan hienoissa äänimaailmoissa. intro toimii hyvin, mukavan synkkää ja eeristä soundia. breikit putoo hyvin, ja fätit rummut. voisin hyvin kuvitella tän pendulumin settiin mm. basso on mukavan möyhentävä, ja etenee kun hyöryjuna eteenpäin.
0   +1 +2
 
bze 03.04.2004
rullaati rullaati.

hieman oudosti toteutettu nuo vaihdokset täydestä paahdosta atmomaalaukseen, atmot kun ovat niin pirun ohuet ja bassolla / rummuilla kaataisi seinän. hieman hätäinen tuotantojälki noin muutenkin, valmis ja toimiva biisi mutta ainakin omalla kohdallani mielipiteeseen vaikuttava detalji ja äänellinen tekstuuri ovat aika olematonta. nojoo. tasaisen tasapainoista.

ei mikään tajuntaaräjäyttävä innovatiivinen ihme tai edes hirveän omaperäinen tekele, mutta hiukkaakin tiukempi rullaus joka varmasti pyyhkii (pyyhkisi ;-) pölyt jokaisen tanssilattiapuristin päältä strategisessa kohdassa sisään miksattuna.

0   +1 +2
 
10
velisalo 01.04.2004
Parasta. Lahjakkaita muusikoita.
0   +1 +2
 
ionisaattor 01.04.2004
en pahemmin rumpua ja bassoa kuuntele, mutta tämähän reivaa rapeesti :) toteutuskin häränsilmän luokkaa. rento poljento!
0   +1 +2
 
Taiza 28.03.2004
Onpas kyllä erittäin pron kuuloista soundia. Rummut on tosi hyvän kuuloiset ja basso saa väreet kivasti nousemaan selkää pitkin. Jos jotain parannettavaa pitää sanoa, niin biisi on aika suppea soundeiltaan, mutta ei se ehdi haitata kun soundit on kerran niin laadukkaita ja on saatu rakennettua ne näin hyvin. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
Olavio 19.03.2004
No huuh. Makialla alulla liikenteeseen ja sittenhän sitä pauketta riittää. Rytmipuoli on varsin onnistunut ja varsinkin snare miellyttää tämän kuuntelijan korvaa. Muutoinkin kaikenlainen välissä oleva rytmikilke toimii. Teknisesti todella laadukas teos, jonka tahtiin ei voi kuin hytkyä. Tällaista nannaa soisin lisää saatavan. 9+
0   +1 +2
 
9
furiousanger 13.03.2004
njoo kyllä kyllä. on tosi kehittyneet soundit täytyy sanoa. ihan viruskamaahan tämä :)

tosi oiva ja pro alku. snaresoundi vois olla kireempi, mun muistaakseni jo ft2 ajoilta on ollu samantyyppistä snaresoundia. hmm. basso rullaa kyllä todella mukavasti!

ja noi cymit raidaa tosi oivasti biittiä etiäppäin. Ei oikeastaan liiakseen mitään niiiiin herättävän erikoista mutta mikserin top5 kamaa omassa kategoriassani!

bou
0   +1 +2
 
Taajuus 13.03.2004
Voi voi kun tulee eetu syöksy ja optinen mieleen. Kyllä on vaan niin, että tämä intro rokkaa isolla ajalla. Simppeli alku, mutta mitä muuta tarvitaan, kun kerran elementit ovat niin hemmetin hyvät? Hektisiä bongoja, jopa minunkin makuuni tarpeeksi läski snare sekä muutenkin iiiso säkillinen asennetta.

Basso muuten tuntuu kivasti ja nuo pitchaukset aiheuttavat väreitä ja värähdyksiä, toimii. Nättiä menoa, rullaa kivasti eikä takertele oikeastaan missään. Edelleen hatunnostoa siitä, että koko soppa pysyy koossa vain tarvittavien elementtien ympärillä, eikä liiallista mässäyliä synny. Mielenkiintokin pysyy yllättävän hyvin vireillä.
3:50 breakdown oli kiva, mutta viimeistään tuossa kohtaa olisin ainakin itse tuonut jotain uutta porkkanaa. Mutta kyllä tämä silti toimii.

Äänenlaadullisesti tasoa kiva, vaikka bassorumpu jää vähän olemattomiin. En päässyt vielä luukuttamaan tätä, mutta senkin aion vielä tehdä. Herää kysymys että mitä tämä tekee mikserissä. Kiekolla tämän pitäisi olla..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat