Second Impact (Trisector and John Oil)

trisector | 31.03.2004 | Drum'n'Bass
7:17

Melkein jo vuoden vanha, mutta yhä toimiva biisi. Paradox-tyylistä synkkää miljoonan rumpueditin drum'n'bassia yhteistyössä John Oilin kanssa.

8.57   1612 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Ducksy 03.02.2010
en tosiaan tiedä miksi kappale tuo mieleeni old school räpin :D mutta hyvä biisi ja old school räppihän on myös hyvää hah no kuitenkin kiva kappale :D
0   +1 +2
 
9
daron 08.02.2005
Olette kyllä loistavaa työtä tehnyt.
0   +1 +2
 
fallen_angel 01.11.2004
intro on varsinkin syksyiseen tunnelmaan sopiva. rytmit oli todellakin mukavat drumfunk henkiset.
ihan hyvin tän träkin ois voinu puskee useampikin lafka ulos. näistä kaikista ehkä tää putos mulle eniten hyvän toteutuksen, hienojen soundien ja mukavan tietyllä tapaa oldskool henkisyyden takia.
basso on tosi ruffi.
0   +1 +2
 
Olavio 09.04.2004
Tämä paketti hurautti itsensä seitsämässä minuutissa tajuntani ohitse eli musiikki kantautui loppuun asti mielenkiinnon ylläpitäen. Tämä on semmosta minun makuuni ältsin hienoa paukuttelua. Jazzteemaa olisi tosiaan voinut enemmänkin vielä tuoda esiin mutta toimihan se näinkin aivan loistokkaasti. Meneepi omille kovomiksteipeille ehottomasti.
0   +1 +2
 
9
furiousanger 04.04.2004
on kyllä hyvä yhteistyö
0   +1 +2
 
bze 03.04.2004
groovy baby yeah

tota jazzahtavaa yleisfiilistä ois voinu käyttää tehokkaamminkin hyödyksi ja rumpuihin kokonaisuudessaan ois kaivanu pientä lisätiukkuutta kevyen overdriven tms. muodossa, ovat jotenkin muutaman desibelin liian hiljaisella. konseptin kehittely jäänyt vähän puolitiehen, äänimaailmat kuulostavat hieman raaoilta, syvyyttä, detaljia ja tekstuuria olisi kaivannut.

hyvä biisi kaikenkaikkiaan, tuotanto toimii, soundit ovat suunnilleen kohdallaan ja kokonaisuus pysyy kasassa mutta jokaisella osa-alueella on huomattavissa pientä falskausta, varsinkin rakenteen puolella. hirveä määrä turhaa saman luupin jauhamista ja rauhallisemmat suvannot on taidettu vetää oikein tahallaan pitkiksi että saisi biisille pituutta. edellä mainitsinkin tuosta detaljin puutteesta, biisiä olisi voinut vielä hioa ja hioa vielä vähän lisää.

no, pilkunnussimistahan tämä, ekan dropin jälkeen jotakuinkin pyörii housut jalassa.


0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat