Kahden promillen humppa

Unlimitor | 31.10.2004 | Huumori
2:50

SaastanenHippi + Unlimitor + (2 * 12 pulloa Koffin olutta) + 0,7l suomiviinaa = ?!?!?

Humppabiitti: SaastanenHippi
Sanat ja räbäys: Unlimitor
Taustanaurut: Risto

8.43   10605 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Biitti toi heti alussa hymyn huulille. Loistavan hämmentävä fiilis tulee tuosta melodian ja humppakompin yhdistelmästä. Humalatilan pystyy kuuntelijakin jotenkin aistimaan.

Unlimitorilla tahtoo kolme pulloa olutta ja hänellä on sanottavaa. Sanoma on vahva. Fiilis on läsnä. Kappale oli hauska.
0   +1 +2
 
Pastori 24.09.2007
Näin maanantaina, kun alkaa jo ahdistamaan ja vituttamaan tämä työnteko, niin tämä oli sellainen pommi joka vei viimeistään mukanaan pohjaan. Todella ärsyttävä melodia. Unski kuulostaa ihan Simo Salmiselta. Nyt tämä alkaa jo naurattamaan. "Jee jee jee". Tämä on kyllä helmi! :D
0   +1 +2
 
9
Stocco 13.11.2005
Mukava tunnelma. Aika pirun hyvin onnistunut komppi. Unlimitor oot ihq. Hyvin hoilaat. Miellyttävä tekele. Toi pimputtelu on rautaa vaik onki pehmeän samettista. Tässä on sanomaa. Jää jopa päähän soimaan.
0   +1 +2
 
9
Jaycob 02.11.2005
joo :) mikä alku :D
kuulostaa ihan humalaiselta.
onko tämä se sama mikki joka on ostettu biltemasta!
perkele, nyt tulee taas tälläsii yhen rivin kommentteja!
hahahah pakko antaa ysi
0   +1 +2
 
9
Mahteri 27.10.2005
Oi kun tuli hyviä muistoja tuosta kappaleesta. Humppabiittillä saa ihmisen niin kovan lumouksen valtaan, että sillä saisi tshetsheenit ja muut paukuttelijat nostamaan kätensä pystyyn ja saamaan aikaan maailmanrauhan. Lisäksi biitti sopii yks yhteen tähän kauniiseen tarinaan, jota räbäytyksissä kerrotaan.

Räppi olisi saanut olla hieman pitempikin, ettei noin paljoa olisi tarvinut samoja riimejä toistaa, mutta ymmärtäähän sen, että tuossa pienessä hiprakassa ei välttämättä samalla lailla irtoa kuin normaalisti.

Taustanauraja Risto hoitaa hommansa kiitettävällä tavalla, ei ainakaan voi sanoa, että jäisi biisissä pimentoon, vaan valloittaa estraadin sulosointuisella käkätyksellään.

Sanotaan ettei rahalla saa kaikkea, mutta tämän kappaleen myötä voi sanoa, että jos rahat käyttää viinaan niin itse ainakin uskoo saavuttaneensa kaiken

kiitos
0   +1 +2
 
8
JM 18.10.2005
pihamökin henkeä tulee. tähän. Tulihan tuota eilen vähän. Ääh, tämä ois kaivannu lisää taiteellisuutta. joku outo rumpuluuppi ja omituiseksi efektoitua laulua, niitä on kiva tehdä kännissä. Tykkäsin kuitenki.
0   +1 +2
 
8
Fellaatio 18.10.2005
No eip tätä ny ihan selvin päin oo kyllä voitu vetää... :D Tausta on kyllä aika ilonen... Sanat vähä niinku junnaa paikallaan... Mutta meininkihän se on tärkein.. :D
0   +1 +2
 
8
sipulipekka 17.10.2005
Sattuu.. Siis tämä nauraminen. Jos tämän pystyy kuuntelemaan naama peruslukemilla, niin sitten on jossain vikaa.. Kasin annan ihan silkasta hauskuuttamisesta. Var så god.
0   +1 +2
 
9
Suunta 22.09.2005
Tämähän on varsin rattoisa biisi :) Hipin tausta on todella letkeä ja sanat on sieltä suoraan sydämmest :D huomaa khyl ettei oo selvänä tehty. Taustalla naurava jannu on kieltämättä juuri sopiva. kaiken kaikkiaan hieno biisi
0   +1 +2
 
8
buranaC 14.09.2005
Mul on hauskaa tän biisin kanssa.
"Jee, jee, jee, viina se maistuu mutta silti aivan päähäni paistuu" Siis mitä ihm? :D
Yleensä annan biisille hyvähkön numeron kun se herättää jotakin kuuntelijassa, siksi kasi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta