face in the stars

unrefined | 16.08.2006 | Melodic Death
5:05
9.42   2499 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Oho. Olipas tyrmäävää. _Naislaulaja_, jännä valinta näinkin tiukkaan biisiin.
Tulihan viimein ne örinätkin sieltä. :) Ja helvetin hyvältä kuulostaa.
Biisi potkii kaikinpuolin mukavasti. Riffit jälleenkerran meneviä ja huolella soitettuja. Soolokin kohdillaan. Jotenkin kuulostaa että Maiden alkaa tulemaan läpi, niinkuin yläpuolella on jo mainittu. Ei mitenkään paha asia.

Keep it comin'!
0   +1 +2
 
9
Blasphemer_ 17.08.2006
Muuten tarjoili mulle parasta Unrefinedia tää biisi mutta kitarasoolot ei ollukaan sitä totuttua ja pirteetä, muuten kympin biisi.
0   +1 +2
 
8
StoRBa 17.08.2006
Olipa uudistunut soundi kun löytyy tyttö mikin päästä. Ja hyvinhän se kuulosti sujuvan. Olipa sitten feat tai ihan vakinainen kiinnitys, toimii varsin mukavasti. Itse musiikki on mennyt enempi Maiden-suuntaiseksi ja vaikka homma toimii kaikin puolin varsin mallikkaasti, toivoisi biisistä löytyvän piirun verran omaa lisää. Soittopuolesta ei ole mitään murhetta. Soolokin oli varsinaista kaahausta - ja ainakin ekalla kitaristilla pysyi homma iha hyvin hanskassa, vaikka toisella mopo alkoikin kaahata jo pientareen puolella. Pientä viilausta siinäkin vielä. Hyvä meininki kuitenkin kaikin puolin ja kun aikaakin vielä on niin eiköhän tästä vielä jotain tule.
0   +1 +2
 
10
loituma 07.06.2007
Tässä on jotain niin hienoa, en vaan osaa sanoa mitään. Tykkään juuri tämmöisitä biiseistä missä on joku hyvä alkuriffi, ja hienoa riffitellyä taustalla, kun parastakin paremmat laulajat jyrää siinä sitten. Naislaulaja varsinkin :) Ei muutakun hyvää tulevaisuutta bändille ja tehkää lisää biisejä!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta