Kurjuuden Voittaja

Valu | 29.05.2007 | Death/Doom
6:10

Varjot levyn kolmas kappale.

8.33   1189 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
WolfdawN 24.07.2007
Asiallisen kuulosta tylytystä... ite ehkä huutaisin hitusen selvyyttä soundeihin lisää... vaikka ruttuhan toimii, mut nojoo... :) puhtaat laulut ei toimi läheskään nii timmisti kuin kärinät
0   +1 +2
 
zenri 14.06.2007
Biisi on rakenteellisesti varsin hyvä. Se ei aja itseään tukkoon missään vaiheessa, sillä välissä tuleva rauhallisempi pätkä luo mukavaa vastapainoa. Soundit ovat kelpoa demotasoa, mutta esimerkiksi pellit ovat vähän liian pinnassa, kun taas basarit uppoavat jonnekin, ainakin tällaisilla paskoilla kajareilla. Korinalaulut ovat vakuuttavan kuuloisia ja cleanit tuovat niille hyvän vastaparin.

Cleanit saisivat vain olla huomattavasti ponnekkaammin laulettuja. Nyt ne kuulostavat vähän arkaillen vedetyiltä. Rohkeutta vaan lisää laulaa, niin hyvä tulee. Sävellyksellisesti ne ovat jo nyt varsin mainiot. Rumpuosastolla voisi välillä käyttää haikkaa kiinni tai jotenkin muuten tuoda nyanssivaihteluita kihiseviin pelteihin. Tämä voisi tuoda soittoon myös napakampaa otetta. Ehkä voisi myös miettiä tarkemmin kaikkien kikkailuiden tarpeellisuutta tai ainakin siten, ettei vedä mitään liian vaikeita juttuja, jos ne menevät vähän sinnepäin. Tarkka perussoitto kuitenkin luo lopulta varmemman kuvan.
Kitaraosastosta ei hirveästi ole nokankoputtamista. Ehkä soundit eivät ole niitä omaan korvaan miellyttävimpiä, mutta se nyt on enemmän makukysymys.

Demobiisiksi varsin kelpo tekele tämä on näinkin. Tästä saa varmasti selville, mitä Valu hakee. Suunta on hyvä, mutta vielä tarvitaan hienosäätöä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat