Kupla

valveuni | 08.08.2005 | Ballad
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Spontaanissa rohkeudenpuuskassa tehty laulu, joka on melko alaston. Piano ja laulu.

9,05   6606 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tässä oli hienoa semmoista Tori Amosmaista tunnelmaa. Voisi toimia hienosti bändin kanssakin soitettuna.
Vaikkakin lauluääni on ehkä hieman voimaton, on se saundiltaan mukavasti musaan upotettu.
0   +1 +2
 
9
IconW 07.08.2006
Rehellistä. Todella kaunista. Sinulla on todella hauraan kaunis ääni. Sopii tähän biisiin erinomaisen hyvin. Olen niin kovin heikkona kaikkeen kauniiseen...surumielisen kauniiseen. Sinänsä olen kovin ilostunut että törmäsin tähän biisiin. Vaikka surullisenkaunis onkin. Mutta juuri siksi.
0   +1 +2
 
9
Contour 26.11.2005
mageen kuulosta ja rehellisen tuntusta matskua. vähän ehkä vaivaa sellainen pienoinen arkuus joka äänestä ja soitostakin välillä kuultaa läpi. muutoin biisissä on paljon ideaa ja se herkkyys on tässä se valtti ! hyvä hyvä ! :)
0   +1 +2
 
10
Monique Deés 08.10.2005
Todella kaunista :) Jos se musta olisi kiinni, tällaisia biisejä tehtäisiin paljon enemmän. Yksinkertaisuus kunniaan.
0   +1 +2
 
9
Martian Law 03.10.2005
Mukavan tuttua Valveunta, joskin aluksi olisin toivonut tältä kappaleelta hieman enemmän erilaisuutta tai särmää. Ehkä sävellys jäi näin ensimmäisillä kuuntelukerroilla mieleen hieman tavanomaisena. Odotuksista huolimatta tämä kelpaa tällaisena varsin mainiosti. Parannuksia tarvittaisiin lähinnä tekniseen puoleen. Laulu pitäisi saada hieman lähemmäs, nyt osia siitä hukkuu, eikä kuunteluun voi täysillä upota. Muuten kyllä pidän siitä että laulu käy välillä ihan rajoilla hiljaisuuden päässä. Hienoa musiikkia.
0   +1 +2
 
10
Heijala 30.09.2005
Ensimmäinen kappale, jonka sinulta kuulin, ja vieläkin ehdoton suosikki.

Todella lämmin melodia ja sointukulku tasaisen hellästi esitettynä. Kuiskaava laulu pitää tunnelman niin hiljaisena ja rauhallisena, että toivoisi itse vielä olevansa lapsi, joka voisi tämän laulun avulla nukahtaa. Olen nyt vasta kaksi kertaa kuunnellut kriittisellä korvalla, mutta muutaman kerran jälkeen taidan kuunnella ja itkeä samaan aikaan.

Ensimmäinen kerta kun annan kympin.
0   +1 +2
 
9
ModelFit Rebels 12.09.2005
Parissa kohdassa kuuntelin, että meneekö se läpi. Ja menihän se. Ehkä paras kuuntelemistani. Laulu hieman liiaksi haurasta, mutta se ei missään nimessä ole miinus!
0   +1 +2
 
10
dt1 02.09.2005
Mähän tykkään alastomasta... En tosin oo ennen aatellu et laulua koskien. Mutta kyllähän se on hienon kuuloista kun yhdistää taitavan pianonsoiton ja kauniin lauluun. Ei voi olla pitämättä!
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 14.08.2005
Doh! Ja otetaanpa sitten vähän uusintakuuntelulla, kun on kaiutinkytkennät korjattu. Löytyy kirkkautta ja vokaalitkin kuuluvat vähän paremmin. Tunkkaisuus ja vaimeus äänessä johtui sitten siitä, että kuuntelin 4-kanavaisella kaiutinsetillä pelkästään takaäänikanavaa. Etukajarit olivat kiinni takakanavassa ja takakajarit keskiääni/subbariliitännässä (joka ei edes ollut käytössä). Kerkesinkin ihmetellä vähän aikaa...
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 08.08.2005
Elämän muotoisia huomioita ihmismielen saloista pianomelodian kanssa yhteen sovitettuna. Kaunis kokonaisuus siitä huolimatta, että laulu tuntuu pari kertaa häviävän vokalistin oman ajatuksen taakse eikä kuulu hieman tunkkaisena soivan pianon yli. Score ja sovitus ovat kuitenkin hyvin miellyttäviä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2