Inferno II : Halls of the Leper

6:27

Vähän muuta tuotantoa raskaampaa kitarointia. Jos tunkkaisuus vaivaa, parempi jättää väliin

8.00   1419 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 76948 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
g.o.r.e. 30.09.2004
Onhan tämä ainakin mukavan progressiivista. Laulua kaipaan kovasti. Hyvä laulaja joka osaa vetää usealla erityylillä sopis oikein hyvin kyytiin. Vielä pistäkää mukaan oikein todella raskaita osioita. Ainakin mielestäni toisi vielä lisää potkua ja mielenkiintoa. Ihan hyvä tämäm on, jatkakaahan samaan malliin.
0   +1 +2
 
8
jää vähän sellanen puhkisoitetun kasetin soundi päällimmäisenä mieleen tästä. vois olla kunnollisella äänityksellä ihan mielenkiintosta ääntä! tää keskinkertanen laatu tosin syö vähän miestä! silti 8.
0   +1 +2
 
7
Ilssi 29.09.2004
Soundit on aika suttuiset , niinku lis neliraiturilla tehty ja se häiritsee jo aika paljon, kitara kuulostaa ihan hyvältä, mut itse biisi on aika tylsän kuuloinen, ainut plussa on kitara.
0   +1 +2
 
8
jrnn 29.09.2004
Biisinä toimiva – ilman solistiakin – tuo kitaran kepittely miellyttää korvaa. Ja sointupohjat toimivat mainiosti, tavallisesti tämäntapaisia sointukulkuja tapaa jossain siirappisten spooky-piirrettyjen taustalla (se ei ole loukkaus – minun suustani!) näköjään sopivat progehtavaan kitarointiinkin. Mutta rummut olisi hyvä pistää uusiksi... Aika vaisut ovat. Toisaalta tämä antaa koko estradin kitaralle, joka kyllä vetää kaiken keskittymiskyvyn itseensä.

Kommenttiringissä on vähän paha hypätä biisien yli, joten – anteeksi vain – mainitsen tuosta tunkkaisesta äänestä. Tässä tapauksessa se nimittäin on jo häiriöksi, ikään kuin kuuntelisi naapurin poikien soitantaa seinän läpi. Laitteistokysymyshän tämä on, ja on harmi, jos kirkkaamman kuuloisen version äänittäminen on mahdotonta. Biisissä nimittäin on ehdottomasti potentiaalia vähintään 9:iin, mutta nuhjuinen soundi latistaa liikaa.
0   +1 +2
 
ceron tec 18.08.2004
saisitpa kunnon rumpukoneen/rumpalin käyttöön niin kuullostais paremmalta. joo täs ei sitä diskanttia oo sit ollenkaan. tuli vähän ehkä hc andersen mieleen.
0   +1 +2
 
9
piude_ 18.08.2004
täähän on varsin hieno biisi, sellasta pimeän syysmetsän meininkiä. ved buens ende tulee aika vahvasti mieleen. rakenne, soinnutus ja melodiat on omaperäiset ja toimivat, siitä plussaa! kivat noi laidasta laitaan kulkevat vingutukset myöskin. soittotaito vaikuttais olevan hyvin hanskassa, mut liialliseen tilutteluun ei onneks oo sorruttu.

saundipuoli on ihmeellisen tukkoinen ja tasot on aivan liian hiljaisella, noi jos sais korjattua niin tää ois paljon miellyttävämpää kuultavaa (homma ei ois paha nakki, jo winampin eq sai tän kuulostamaan siedettävältä).

biisi on kyllä sen verran mielenkiintoinen että täytynee tutustua noihin muihinkin ralleihin.
0   +1 +2
 
8
Manta Ray 18.08.2004
Joo tukkoinen on mutta tukkoisuus on kivaa.
Ihan kekseliäs meininki.
Tosin en ole kauhea "nopeuskitaroinnin" ystävä mutta onhan tässä paljon muutakin.
Tykkäsin puolenvälin "breikkikohdasta", jotenkin vilahti Zappa hetkeksi paikalle.
Mutta tätä pitäis saada kuulla livenä elävän orkesterin kera , ois varmaan makee
0   +1 +2
 
Pitk 20.07.2004
Aika jännä pulputusta alkupäässä. Kaipaa laulua tai muuta melöodista elementtiä. Soundi on todella tukossa. Tarkoituksella? Voisi työntää jonkun master-plugarin (T-Racks tms.) läpi, että saisi paremmin tolkkua. Saattaisi sopiua jonkun Doom-tyyppisen pelin taustamusaksi. Ja hirveetä ammuntaa päälle. AAAARRRRGGGGHHHH! + Himmel! Soitto kyllä toimii.
0   +1 +2
 
hipit 18.08.2004
"Ainahan se on mukavaa saada kommentteja vaikka ne olisivatkin yhtä tyhjän kanssa" -Ape
Oli kyllä hitsin hyvä bändin nimi.
0   +1 +2