Alarm (Original mix)

Vanhaa shittiä | 27.09.2005 | Trance
4:59

5. versio kyseisestä biisistä. Kikkailin rumpujen kanssa ja tein kappaleeseen vähän lisää energisyyttä. Kommenttia ja arvosanaa kehiin, kiitos.

BPM - 138

9.00   810 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=158212
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
DJ Mihailov 22.10.2005
Hmm...tämä taitaa ollakkin sitten toinen versio tuosta uusimmastasi biisistä. Jytkyä on huomattavasti enemmän kuin siinä, melodiat vain vääntelehtiin aika kummallaisiin 1:21-1:23 kohdan vääntö esimerkiksi. Yhdyn samoihin mielipiteisiin kuin Larizza tämän biisin kohdalla. kuitenkin olen huomannut että kehitystä on tapahtunut suuresti tämän jälkeen joten eiköhän se siitä. Jatka vaan entistä uuraammin eteenpäin niin kehityt varmasti.

Vähän liian tasaiseen tahtiin menevää jytkyä. Joitakin nostatuksia olisi kaivannut tähän.

mutta kehitystä on tapahtunut tästäkin biisistä eteenpäin paljon joten etiäppäin vain.
0   +1 +2
 
Aurisgale 01.10.2005
Alku on tasaista ja varmaa etenemistä. Mukavan retroa soundia on eksynyt joukkoon. Off-beat bassolinja on hiuakan tavanomainen, että siitä innostuisin. Rummut ovat ihan toimivia. Efektejä ja tilutuksia suosittelisin viskaamaan biisiin repullisen.

Minuutin tiennoilla korahtaa hiukan ilkeähkö leadi korvaan. Riitasointuinen melodia ei niin vomakkaasti innosta kuuntelua. Alarm-leadi on toimiva, mutta voisi olla hiukan modernimman kuuloinen. Itse suosittelisin kokeilemaan ulinan jättämistä taustalle säestäjäksi ja kokeilemalla jotain uutta main-kuviota sen päälle... kuvittelisin sen toimivan varsin hyvin. Nyt tulee fiilis, että biisi myötäilee alusta loppuun itseään varmalla otteella. Ei sinällään huono juttu, mutta jotain räväkkyyttä olisi voinut olla tässä mukana. Miksaus ja masterointi kuulostaa todella puhtaalta ja mikään ei soi liikaa toistensa päällä. Biisi ei herättänyt oikein suurempia ajatuksia tällä kertaa, mutta taitoa varamsti löytyy, kun pistät itseäsi enemmän peliin. Biisi jonka kuuntelee pari kertaa mieluusti, mutta sen jälkeen se tahtoo unohtua. Kikkailua lisää ja pidä into yllä jatkossakin.
0   +1 +2
 
9
B29779 28.09.2005
Ohhoh! Täytyypä sanoa että nyt alkaa jo kuulostaa huomattavasti paremmalta. :) Flangerikin oli suht toimiva. Pieni break osio naisen laululla ja tämä olisi kyllä kympin biisi. :)
0   +1 +2