Diabolic beat v3

Vanhaa shittiä | 29.08.2005 | Trance
4:19

3. versio kyseisestä biisistä. Kommenttia ja arvosanaa tulemaan kiitos. Hieman tyylistäni poikkeavaa jumputusta pienemmällä tempolla.

bpm - 138

8.50   903 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
DJ Mihailov 02.09.2005
Lähtee ihan rennosti käyntiin ja melodiakin on ihan hyvällä mallillaan. En oikeastaan keksi tästä mitään muuta valittamista kuin että hiukan jytäkämmän kickin olisit väsännyt niin meno olisi ollut järeämpää. Sinulla on näköjään sama ongelma kuin minulla tällä hetkellä, että basariin pitäisi saada hiukan tehoa. Kokonaisuutena tämä on täyden kasin arvoinen. Pientä alku strattia olisin kaivannut. Jotain alku hehkutusta siinä ennen kuin biitti iskee kehiin. kyllä se siitä. Jatka vain musan tekoa.
0   +1 +2
 
8
ShobE 31.08.2005
noh ainaski vähän hidas mun makuun heh, mut semmosta se trance vähä on. biitti tosiaan kaipais vähän jotain lisää, on nyt vähän tylsän kuulonen. toi melodia on kyl aika jees, toimii ainaki mulle tietty ois sitäkin voinut vähän vielä muokkaa paremmaks, nopeuttaa tietyis kohdis tai jotain. Rakenne alkaa oleen jo aika hyvällä mallilla parissa kohtaa jäi vähän toistaa likaa mut ehkä se johtuu vaa genrestä. tonne vois kyllä viel lisäilla enemmän efectejä ja kikkailuja, mut ei tää oo paha näinkään :)
0   +1 +2
 
6
daredevil 29.08.2005
Biitti ei oikein vakuuta. Melodia on myös vähän niin ja näin. Ehkä vähän liian sotkuinen hommeli, ainakin minun makuuni. muutamia hyviä elementtejä.. se atb-rummutus joka tulee jossakin välissä, ja jotkut melodiakuljetukset.
0   +1 +2