Starfield (Original mix)

Vanhaa shittiä | 14.10.2005 | Trance
4:19

Perusjumputusta hieman mystisellä melodialla.
Kommentit ja arvosanat ovat tervetulleita.

BPM - 138

9.00   1027 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Mihailov 22.10.2005
Aika sairaan mahtava alku. Erikois maininta biitistä. Loistavasti tuotettu. Kyllä tässä ollaan jo menossa aika hyvään suuntaan. Saundipuolellisesti ainakin. Melodiapuoli on tuotettu aika makeasti minun makuuni. Hiukan toistavaahan tämä on, mutta hyvään suuntaan olet menossa. Enemmän melodia variaatioita kehiin ja on niitäkin tässä aika makeesti. varsinkin noita hiljasia kohdat joissa oli oikein fiilistely meininki oli kiva kuunnella. kyllä se siitä. Ei mikään huono biisi. Ei todellakaan.
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.10.2005
Mystinen ja avaruusmainen tunnelma on kyllä omiaan. Hienoja sweeppejä ja muita efektejä. Bassline kuulostaa oikein tyylikkäältä. Ainut mitä tässä kaipaisin että melodia ei menisi kokoaikaa aivan samaa linjaa kuin bassline... tekee hiukan tylsän kuuloiseksi, vaikka kaikki soundit ovat aivan kohdillaan. Variointia lisää vain. Pidin tästä tälläisenä, mutta linjat ovat hiukan pitkästyttävät. Hyvään suuntaan menossa, kuhan vain pitää mielessä ettei mene aivan helpointa reittiä.
0   +1 +2
 
9
matula 16.10.2005
Tykkään tästä kappaleesta :P
Tuot hienosti esille kaikki hienot jutut sun muut tossanoin ja jotenkin se vaan iskee ihmeellisesti tällaiseen musiikki harrastajaan kuten minä...
0   +1 +2
 
8
ShobE 16.10.2005
todella upea alku, efectit sopii mainiosti ja toi melodia on hyvä toho alkuun. kicki on kans hyvin tehty nyt siin on tarpeeks voimaa ja tio bassline on kans hyvin tehty ei oo niin perus kamaa. toi rumpu osasto ei kyl vieläkää oo mitää hirveen erikoista mut sopii kyl tähän biisiin ihan hyvin. aika paljon taukoja tulee nyt kokoajan tuntuu et biisi ei meinää lähtee kayntiin ollenkaa, kaipais enemmän nousuja. mut on kyl muuten ihan kivan kuulonen chilli biisi, sopii hyvin näin sunnuntaihin ku krapulaa vietetään :)
0   +1 +2