Epäonnen tehdas

3:41

nylonkielinen akustinen + sähköviulu + metalliromua

8.00   1382 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj Syphilis 20.07.2005
Hienoa Lynchmäistä raatelua. Hullu ukko hakkaa tunnelissa. Nyt mennään syvälle. En halua enää tehdä lapsia tämän jälkeen! ;)
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 21.03.2005
Vaikka Dark Ambhient ei ole minulle mitenkään tuttu, niin ei se estä minua kommentoimasta tätä biisiä. Tämä oli kerrassaan mahtavaa! Muuta sanottavaa en oikein keksi. Ikävä kyllä. Noh, kuitenkin, kiitän hyvästä biisistä.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 19.03.2005
Alakanttiin on kommenttiringistä tullut pisteitä. Hyvä vaan ettei tätä kaikki osaa arvostaa. Erittäin korvaa hivelevän koneellinen soundi. Täydellisen mittainen tai minuutin/puoltoista pidempi ois voinut olla, mutta jätti näin mukavan nälkäisen tunteen. Tämä on sun alaas...
0   +1 +2
 
9
Vihru 10.03.2005
tää kuulostaa jo pelottavalta prkl.. hienon kuulosta on!
0   +1 +2
 
8
sadomatti 10.03.2005
[OT] Yllättävän paljon ambientia tulee vastaan tässä kommenttiringissä[/OT]

Synkän metallisesti lähti tämä teos käyntiin. Kuullosti siltä kuin kääpiöt takoisivat miekkoja häiriintyneen Canto Gregoriano-kuoron laulaessa myrskyisen vuoren huipulla. Äänimaailma ei ollut kovin runsas, mutta sitäkin täyteläisempi. Ei tähän voisi hirmuisesti lisätä ääniä ilman että maisema puuroutuisi tunnistamattomaksi seokseksi. Tästä biisistä tuli Bilbo mieleen synkän, painostavan ja pimeän maailman ansiosta, ainakin ne synkemmät kohdat kirjasta. Nyt kun olen kuunnellut pari ambient biisiä peräkkäin pohjalle (eli vertailupohjaa löytyy) voisin sanoa että tästä biisistä puuttui tietty ulottuvuus. Kappale olisi ehkä voinut sisältää erilaisen osan jossa teemaa olisi kehitetty eteenpäin sen sijaan että samaa äänimaisemaa olisi jatkettu koko kappaleen ajan. Tämä oli hyvä teos, niin tuotannoltaan kuin tietyiltä oivalluksiltaan, mutta olisin kaivannut sitä lisäuolttuvuutta.
0   +1 +2
 
Genre ei ole minun alaani, mutta ainakin genreensä sopivaa musiikkia, hyvin pimeää ja tunnelmallista. Saundeista tai tekniikasta en valitettavasti osaa mitään sanoa, mieluusti tällaistakin kuuntelee joidenkin iloisten rokkibiisien seassa.
0   +1 +2
 
6
Terok 10.03.2005
Perus surina ambienttia, ehkä pikkasen liikaa luotetaan pitkän kaiuan aina niin ihanaan soundiin... "Perkussioissa" ei tuntunu olevan paljoakaan ajatusta mukana...argh.
0   +1 +2
 
Vespe 10.03.2005
Joskus tämmöiset biisit osaavat säväyttää :P Tämä onnistui siinä. Mielenkiintoinen nimi, tosin nimi on sellainen että pistää ihmettelemään :D Vaikka musa kyllä sopisi "epäonnen tehtaan" taustalle soimaan :) En laita arvosanaa kun en osaa sanoa tämän genren biiseistä mitään :P
0   +1 +2
 
5
Jome 10.03.2005
En kyllä ymmärrä sitten alkuunkaan mikä tässä on ideana, mutta kai tämä sitten musiikiksi luokitellaan ja lajissaan varmaan ihan hyvää :S...
0   +1 +2
 
7
Thego 10.03.2005
Huh. Pistitpä pahan. kuullokkeeni ei varmaan toista puoliakaan taajuuksista. Musiikillisesti en tätä pysty sen kummemmin erittelemään, mutta mielikuvilla kylläkin. Laiha talonpoika viskattu vankityrmään missä kidutus on juuri pantu täytäntöön. Ukko yrittää huutaa muuta suusta rapistelee vain mustia korppeja ulos pimeyteen. Kivun kasvaessa psykoottinen ukkeli alkaa ravistella ja kolistella tyrmän kaltereita. Siitä lienee tuo metallinen ääni taustalla?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat