Mekaaninen Jumala

6:10

Minimalistista taajuushurinaa.

Tietokoneella toteutettu.

9.00   735 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

WaurioRocks 25.03.2004
Nonni... Ihan kuin olisi jonkun voimalaitoksen juuressa kuuntelemassa sähkön pörinää. Ikävää naksuntaa tässä biisissä toisinaan.. Tuntui jossain vaiheessa siltä että kuulokkeet hajoaisi. Siitä miinusta.. pelästyin suuresti perskele.
0   +1 +2
 
Aleksis XVI 25.03.2004
aika alkeellista.en sitten ymmärrä yhtään,miten joku voi kutsua tätä musiikiksi.ehkä se on joillekkin tapa kommunikoida keskenään,ehkä ei.en anna pisteitä.
0   +1 +2
 
Salminen 25.03.2004
En nyt tiedä voiko tätä ihan noiseksi sanoa, sen verran rauhallista minimalismia tämä oli. Valitettavasti kappale kävi vähän tylsäksi loppua kohden kun mitään muutosta ei tapahtunut missään vaiheessa. Ehkä tämän päälle voisi kasata jotain perinteisemmän noisen elementtejä?
0   +1 +2
 
Snoze 24.03.2004
heh jos noisea alottaa kuunteleen se varmasti tarvii tehä tällasella biisillä. Odotan kokoajan että tää räjähtää käsiin, mutta sama lupaileva pikkusurina vaan jatkuu ja jatkuu. Ehkä tää on sitten minimalistista noisea joo.
0   +1 +2
 
tiitus 23.03.2004
kuuntelen nyt toista kertaa tätä biisiä, ja se kuulostaa hyvältä vieläkin.ainoa mikä vähän häiritsee on sterona naksuva "pauke" mutta se ei kovasti häiritse, ilman sitähän tämä olisi vain yhtä ääntä, se ei haittaisi ollenkaan. eh

tämä on kyllä todella mukava, kun tämä on niin rauhallinen. melkein kun kuuntelisi vain ilmastointi hormen huminaa ja hiljaista pauketta. tosin tuo stereo kuva vähän tuhoaa tota mielikuvaa, jos olisi monompi niin se olisi enempi hormimpi. heh eh.
0   +1 +2
 
9
Eurydome 23.03.2004
todella rauhoittava biisi, jota mielellään kuuntelee. tässä ei paljoa muutoksia ole, mutta ei pidäkään olla. varsinkin tuo pehmeä jatkuva saundi vaivutti melkein transsiin. tämä on loistavaa!
0   +1 +2