Emptiness

1:02

VANHA

Biisin raakile-versio. Säkeistö, bridge, kertosäe. Rummut ja muut kuin kitara koneella tehdyt. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.17   1675 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mukelo 06.08.2005
Odotan innolla valmista versiota. Oli hienoa, että biisi loppui ilman turhaa venyttämistä, juuri sopivan pitkä "raakileena", tekee mieli kuunnella myös uudestaan.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.08.2005
Uh, ihanaa kun mikserissä tulee tämän pituisia biisejä vastaan. Todella hyvät, lämpimät soundit. Kauniit padit, oivat kitarasoundit. Miellyttävä stereokuva. Sävellys ei tuo mitään uutta universumiin mutta toimii sellaisenaan varsin hyvin. Peruskaunista fiilistelyä. Tästä tahtoisi ehkä kuulla kokonaisena version jossa biisi kasvaisi isoihin rumpuihin ja kaikkea.

Mutta kivan kuuloista. Kokonaista versiota saa mainostaa kun sellainen on.
0   +1 +2
 
tuksu82 05.08.2005
tätähän oli aika helppo kuunnella. kuulosti tosin vähän raakileelta.
0   +1 +2
 
8
zood 05.08.2005
Erittäin läskit soundit, todella hyvät, täyteen versioon varmaan vähän enemmän kestoa tulee joten siihen ei nyt siit puututa. Tää sopis hyvin johonkin tv-sarjaan jopa. Niinkuin genrekin jo sanoo tätä on todella helppo kuunnella, aukesi ensimmäisellä kerralla, tosin tähän ei kyllästy useammallakaan kuuntelukerralla. Mutta pidemmällä kestolla ehkä alkaa puuduttamaan jos koko biisi on näin soundillisesti täynnä jolloin yleisvaikutelmasta tulee vähän tasapaksu, Lähinnä tarkoitan tuota melkein koko äänialan täyttävää ilmeisesti synaa joka tuntuu kuin isolta tyynyltä, kun tämä on pyörinyt tässä kymmenisen kertaa ympäri jo, alkaa kaivata jotain sellaista kohtaa missä olisi esim pelkka kitara ja vähän kevyempi olo, koska tukehdun siihen tyynyyn kohta.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 04.08.2005
Tässä on sen verran heavy soundi ja teema, että en sanoisi tätä easy listening -genreksi.
Biisiksi tämä on oikeastaan liian lyhyt, tässä johdatellaan kuulijaa mielenkiintoisilla teemoilla, mutta niistä ei vielä ehdi syntyä kunnon, hmm, kakkua. Näistä teemoista saisi leivottua kyllä jotain, mutta tässä on siis vain alku.
0   +1 +2
 
JamesMercy 03.08.2005
Upeaa kitarointia tarjosi, todella hyvän kuuloista. Melodiasta tuli jotenkin Coldplay mieleen, mikä nyt ei itseäni ainakaan suuremmin haittaa. Aika vähänhän tässä muita elementtejä kitaran lisäksi oli, ainakin nuo padit tuolla takana tukevat säveltä aivan mainiosti, juuri tuolla tavalla sen pitäisi mennäkin. Introksi kokonaiseen kappaleeseen kuvittelisin tämän sopivan oikein erinomaisesti, siinähän nuo nyt melko vaimeat rummutkin astuisivat kunnolla esiin. Hyvin kaunista, tunnelmaa taas kerrakseen. Raakile, joka toivottavasti otetaan hyötykäyttöön mahdollisimman pian.
0   +1 +2
 
Harulf 02.08.2005
kai tää introna johokin suuren ja mahtavaan toimis. Näin aika mitäänsanomaton. Mut kun kerran on raakile niin on
0   +1 +2
 
JTL 22.07.2005
Pitää nyt mainita että kyseessä ei ole biitti, vaan ihan biisi johon joskus tulee varmaan vokaalitkin.
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 29.06.2005
Biittisivuilta eksyin tänne ja täällä alkaa kyllä paremmalta kuulostamaan setti. Hyvät kitaramelodiat ja muutkin soundit toimii. Tätä on helppo kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Most local 26.06.2005
Rauhallinen, mukavan kuuloinen biitti. Kansi kuva kuvastaa biisiä hyvin. Tästä tosissaan saa sellaisen olon, että olisi järven rannalla.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat