Kokoontuminen

WAY no 2 | 25.01.2005 | Classical
20:10

Tässä biisissä voitte kuulla (?) sooloja ja duettoja ja kaikkea sellaista. Mä panin mankkarini päälle ennen harjoituksia ja olin kertonut kaikille,että mä teen äänityksen. Huomatkaa erityisesti meidän johtajamme ääni (Helge Rautiainen) ja mun(Tuba +syntikka) ja Riston(klar) kaunis duettomme kappaleesta Ack Wärmeland du sköna .

Ja sitten vielä se kun koko bändimme soittaa sen "Ellun punaisen kolmion"
Vittu ei ole tullut se kokonaan?? ?

10.00   1332 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pommikaitsu 14.09.2005
Tää niinkun lähtee tosi hiljaa ja surssa mielin. ja sitten tulee hieman iloisempaa settiä. tää on sellasta terapia käyttöön sopivaa settiä. oma terapia ensimmäisenä. en anna arvosanaa kun ei näitä tälläsiä voi arvioida. ok soundit. saa kaikesta selvän.
0   +1 +2
 
10
makes69 26.01.2005
No joo onhan tähän kymppi annettava aloitus on todellakin progressiivinen ja kehittyy kohtalaisen mukavasti militaristisesta en tiedä mutta kuulen tässäkin psykedeliaa ja Pink Floyd meininkiä. Puhaltimien tullesa mukaan joitenkin hämärästi Mingnus/Monk/Davis linjoille mennään tai siis nyt ollaan uusila poluilla mikä on musiikin tarkoitus ja ydin uutta on luotava ja tässä sitä luodaan ja kehitellään.Saundi maailma on rikas etenkin synan kevyt chorus jossa tonet poissa saa vibat aikaseksi. Tämän sävelyksen kohdalla puhuisin classicalin sijaan experimentaalista tai free feeling tyylistä.Tuossa rumpujen virvelissä on huiman metallinen saundi. Lopuksi mennäänkin sitten pelastusarmeijaan tai ehkä ghettoon amerikan mustien hautajaisiin, militarismista ei puhettakaan erinomaista matskuu.
0   +1 +2
 
10
shutankhamon 25.01.2005
Tää on todella hyvä! Progressiivinen alkuosuus johdattelee kauniiden teemojen kautta lopun militaristiseen kaneettiin. Onko kyseessä ironia vai ei, en tiedä, kuitenkin osui omaan hermooni.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta